scroll-to-top

Több, mint 200 csomag pelenkával segíthettünk

Több, mint 200 csomag pelenkával segítette a krízisterheseket a CareClub Online Babaáruház  

A 2021. szeptember 6-19. között tartott Gondoskodás Hete keretében a CareClub elhatározta, hogy egy olyan közösség munkáját fogja támogatni, ahol a nehéz helyzetű kisgyermekes családoknak és a kismamáknak nyújtanak segítséget. Így esett a választás a Várva Várt Alapítványra, ami a krízisterhes anyukák felkarolását és a babáik megmentését tűzte ki célul. A nehéz anyagi helyzet vagy rossz családi körülmények miatt veszélyeztetett várandósok fordulnak hozzájuk segítségért.

„Az adománygyűjtő kampányunk keretében a Gondoskodás Hete időszakában leadott rendelések értékének 1%-át fordítottuk az alapítvány támogatására. A kezdeményezés első alkalommal az online babaáruházunk a CareClub.hu és és a Violeta pelenka márka összefogásával született meg. Szeptember 28-án több, mint 200 csomag pelenkát és 50 csörgőt adtunk át a Várva Várt Alapítvány részére. Hatalmas öröm volt számunkra az is, hogy a webáruházban vásárlók közül többen is egyéni felajánlásokat tettek a jó ügy támogatása érdekében, így további 87 000 forint pénzadomány gyűlt össze. ” – foglalta össze Zellei Gréta a cég marketing menedzsere.

“A CareClub.hu Online Babaáruház létrehozásával a kisgyermekes családok mindennapjait szerettük volna megkönnyíteni. Már a kezdetektől fogva igyekszünk megbízható minőségű és elérhető árú termékeket biztosítani széles választékban a vásárlóink számára. A gyors és kiszámítható házhozszállítás kulcs tényező a működésünkben és a vásárlóink elégedettségében is. Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy ugyan még csak 3 éve működünk, mégis idén már lehetőségünk volt valódi segítséget nyújtani a rászorulóknak.” – egészítette Károly Fanni a cég egyik tulajdonosa.

A babaáruház idén először tartott adománygyűjtést. Hálásak minden vásárlónak, aki rendelésével hozzájárult a krízisterhes anyukák és babáik támogatásához. A CareClub közössége számára kiemelkedően fontos a társadalmi szerepvállalás, így a jövőben is lehet számítani hasonló akciókra.

A legközelebbi Gondoskodás Hetét decemberben rendezi meg a CareClub, addig is nézz körül náluk!

Vissza a tudástárba
BEBANestléMilumilMunchkinUniverKecskemétiMilupaMAMHipp4momsPumpkin Organics bébiételek