Hűségpontrendszer

A CareClub hűségpontrendszer bemutatása:

A hűségpontrendszer lényege, hogy minden vásárlásod után bizonyos %-ban hűségpont jóváírásra vagy jogosult, a korábbi vásárlásaid összértéke alapján.

Hűségpontok gyűjtése:

Minden regisztrált felhasználó az első vásárlásától kezdve 1% jóváírásra jogosult. A visszatérítés mértékének alapja a regisztrált vásárló korábbi vásárlásainak összértéke.

Korábbi vásárlások
összértéke: 
 Visszatérítés mértéke:
0-29,999 Ft 1 %
30,000 Ft -79,999 Ft 2 %
80,000 Ft-tól 3 %


példa:
Első vásárlásod alkamával 12,500 Ft-volt a rendelésed értéke. Ezen vásárlás után 125 pont kerül jóváírásra hűségpont számládon.
Második vásárlásod értéke 20,000 Ft ami után még szintén 1% jóváírásban részesülsz (200 pont). Így a hűségpont számládon már 325 pont lesz.
A harmadik vásárlásod visszatérítés mértékének alapja a korábbi vásárlásaid összértéke (32,500 Ft), aminek megfelelően a harmadik vásárlásod alkalmával már jogosult lettél a 2%-os visszatérítésre. Harmadik rendelésed 18,000 Ft, ami után a 2% visszatérités 360 pont, tehát az hűségszámlád egyenlege a három vásárlás után 685 pontra módosul.

A hűségpontok nyomon követése:

Minden rendelésnél a kosár oldalon látható a korábbi vásárlásaid összértéke, hogy az adott rendelés megvásárlása esetén mennyi hűségpontot írunk majd jóvá, illetve a következő kedvezménysáv eléréséhez hány forintot kellene még költened.

Hűségpontok egyenlegét, történetét bármikor nyomon követheted – sikeres belépés után- a fiókom menüpontban is.

A hűségpontok beváltása:

Az egyéni számlán 1 hűségpont 1 Ft-ot jelent, melynek sorsáról szabadon dönthetsz:

Beválthatod részben vagy egészben a következő rendeléseid alkamával
A rendelés véglegesítésekkor a kosár oldalon található a hűsépontok felhasználására vonatkozó rész. Itt csak meg kell adnod, hogy mennyi pontot szeretnél felhasználni az aktuális rendelésednél és így a végösszeg automatikusan csökken. A beváltható hűségpontok egysége 250 pont azaz 250 Ft, a minimális beváltható hűségpontok értéke 250 Ft. A hűségpontok bármelyik rendelésnél beválthatóak, és a beváltás nincs hatással a későbbi kedvezmény szintre. Amennyiben egyszer elérted a pl. a 3%-os visszatérítési sávot, onnantól kezdve folyamatosan jogosult leszel rá.

Egyéb szabályok a hűségpontokkal kapcsolatban:

  • Minden kiegyenlített megrendelés után jár hűségpont, de csak a rendelt termékek értéke után. A szállítási és utánvételi díjak után nem jár jóváírás.
  • Egy rendeléshez tartozó hűségpontok akkor lesznek jóváírva, ha a termékek át lettek véve illetve a számla ki van egyenlítve. Amennyiben egy termék bármilyen okból visszaküldésre kerül és értékét kompenzáljuk úgy abban az esetben az érte kapott hűségpontokat levonjuk az egyenlegedből.
  • Egy megrendeléshez hűségpontot csak a megrendelés végösszegénekmaximum 20%-os értékében lehet felhasználni.
  • A hűségpontokkal csökkentett végösszeg határozza meg a szállítási díjat.
  • A hűségpontok készpénzre nem válthatóak!