Lactogen

Lactogen

Egy ilyen mosolyban minden benne van.

Ez a mosoly jelzi, hogy jól érzi magát, boldog. Válaszd az örömteli fejlődést, hiszen minden, amit érte teszel, számít!

A gondtalan fejlődés megalapozza a jövőjét

Gyermeked minden egyes nap növekszik, tanul, újabb és újabb akadályokat küzd le és mindig meg tud lepni valami újdonsággal. Ezekkel a fontos kis lépésekkel tapasztal meg egyre többet a nagyvilágból. A kisbabák ebben az időszakban gyorsan növekednek és igazi örökmozgók. A megfelelő tápanyagtartalmú, kiegyensúlyozott étrend biztosítása elengedhetetlen az optimális növekedéshez, egészséghez és fejlődéshez.

Lactogen 2 anyatej-kiegészítő tápszer

Lactogen® 2 kalciumot és D-vitamint tartalmaz, mely tápanyagok hozzájárulnak a gyerekek csontjainak megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez. A termékben található vas és jód elősegíti a gyerekek kognitív képességének fejlődését.*

LACTOGEN 2 tejapalú anyatej-kiegészítő tápszer 6 hónapos kortól

*Valamennyi anyatej-kiegészítő tápszer tartalmaz kalciumot, D-vitamint, vasat és jódot

Lact

Jó, ha tudod, hogy számukra a natúr tehéntej sok szempontból nem megfelelő táplálék – megterhelheti emésztőrendszerüket vagy allergiát válthat ki. Nem véletlen, hogy a gyerekorvosok egészen 3 éves korig a tehéntej ivó folyadékként történő fogyasztásának kerülését j

Lactogen 3 junior ital

A Lactogen Junior 1 fogyasztása a kiegyensúlyozott, vegyes étrend részeként hozzájárul a babák számára szükséges vitaminok és ásványi anyagok biztosításához.

LACTOGEN Junior 1 tejalapú anyatej-kiegészítő tápszer 12. hónaptól

Lactogen 3 Vaníliás junior ital

A vanília édeskés ízvilága, enyhe aromája gyermekkortól kedvelt ízesítője az ételeknek. Próbáld ki a Lactogen Junior 3 vaníliás ízű gyerekitalunkat, ha változatosabbá tennéd gyermeked étrendjét.

FONTOS FIGYELMEZTETÉS! A csecsemő legjobb tápláléka az anyatej. A legegészségesebb táplálási mód a szoptatás. Amennyiben az orvos szerint nem áll rendelkezésre elegendő anyatej, vagy a szoptatásnak más akadálya van, alkalmazásáról kérdezd meg gyermekorvosod, védőnőd. A termék fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.

Tudtad, hogy a játék kulcsfontosságú gyermeked fizikai képességeinek, illetve érzelmi, szociális és mentális készségeinek fejlődéséhez?

Íme néhány ok, miért fontos a játék gyermeked számára:

  • Fejleszti a kreativitását
  • Játékosan sajátíthatja el az új szokásokat, így jobban berögzül a mindennapjaiba (pl. evőeszköz használat, száj megtörlése)
  • Felfedezhet számára új érzéseket és érzelmeket, mint a csalódottság vagy a kíváncsiság
  • Szociális készségeket sajátíthat el – kialakulnak a társas kapcsolatok, a megfelelni vágyás vagy a szófogadás

Íme néhány tipp, hogyan támogathatod gyermeked fejlődésének ezt a fontos építőelemét

  • Hagyd játszani annyit és úgy, ahogy ő szeretné
  • Bátorítsd az úgynevezett szabad játékra, amely strukturálatlan, a gyermek által vezetett játék – ez nagy mértékben fejleszti képzelőerejét
  • Inspiráld őt szerepjátékokra, vegyél részt benne te is (pl. babázzatok vagy játsszatok repülőset együtt)
  • Játékosan tanítsd meg új dolgokra, így sokkal könnyebben megy majd a tanulás