Doddl

Doddl evőeszközök

A többszörösen díjnyertes és szakértők által is ajánlott Doddl evőeszközök innovatív megoldás az étkezést tanuló babák és kisgyermekek számára. Könnyű és élvezetes étkezési megoldás a kicsiknek, mellyel könnyebben sajátítják el az önálló étkezést.

Okos és működő megoldás 🍴✅

A Doddl evőeszközök gyermek-barát kialakításuknak köszönhetik sikerüket: az egyedülálló design foglalkozás terapeutákkal, táplálkozási szakemberekkel és gyermekfejlődési specialistákkal közösen lettek megtervezve.

  • 100%-ig ételbiztos
  • BPA- és ftalát-mentes
  • Mosogatógépben mosható
  • Mindegyik evőeszkök használata fejleszti és erősíti a fogó izmokat
  • A nyeleken elhelyezett puha felület segítségével könnyebben tanulják meg az evőeszközök fogását
  • Az ergonómikus kialakítás támogatja a kéz- és csukló izmokat
  • A kés recéi úgy lettek kialakítva, hogy a kicsik könnyen el tudják vele vágni az ételt, mégsem éles, így 100%-ig gyermekbarát és biztonságos.

Evés = garantált sikerélmény 🍴✅

Hogyan kell megfogni? Melyik végével kell enni? A Doddl evőeszközeivel megszűnnek a stresszes és bonyolult étkezések! A kicsik pillanatok alatt elsajátítják az evőeszközök használatát, így minden étkezés pozitív élmény lesz számukra.

6 hónapos kortól🍴👶

A kis méretű és puhafejű evőeszközök tökéletes választás, használatukkal bevezetik a legkisebbeket az étkezési szokásokba.

12 hónapos kortól🍴👶

A rozsdamentes acél végekkel ellátott evőeszközökkel könnyű felvenni, átszúrni és feldarabolni ételt a kicsik számára. A fém végek megismertetik a kisgyermekeket a felnőtt evőeszközök anyagával.

24 hónapos kortól🍴👶

Evés közben a vágás az egyik legnehezebben elsajátítható hadművelet, épp ezért lett kifejlesztve a Doddl önálló evést segítő kése!

Vélemények

Nagyon szeretjük a terméket, a kicsi minden délelőtt abban szunyókál. Praktikus mert kézben elalszik a kicsi és beteszem a gépbe és továbbra is ringatva van, de így az én kezem felszabadul:-) Ráadásul mivel lehet állítani a dölésszöget, nem csak aludni tud benne, hanem nézelődni is és közben ringatózik, ami megnyugtatja.

Eszter

A 2 hónapos kislányom imádja a mamaRoo-t. Akár 30-40 percen át elvan benne, ami épp elég időt ad nekem, hogy elmosogassak, kiteregessek és összeszedjem a nagy tesó játékait. Nagyon könnyen kezelhető, az applikáció segítségével távolról is tudom irányítani. A kislányom imádja a beépített mozgásokat és hangokat (különösen a szívverést). Ha stílusos, modern, könnyen kezelhető pihenőszékre vágysz, csak ajánlani tudom a 4moms mamaRoo-t!

Kata

Az unokáméknak vettem egy 4moms pihenőszéket, rengeteg nyugodt pillanattal ajándékoza meg a szülőket.

Péter

A fiam imádja a mamaroo-ját! A labdák a kedvencei. Lágy mozgás, nagyon egyszerű irányítani és összeszerelni is csak pár perc volt. Bár rátaláltunk volna már az első babánknál is…

Renáta