Rólunk

A CareClub létrehozásával egy régi álom vált valóra, melyet egy lelkes csapat támogat a kezdetek óta. Célunk, hogy minőségi termékekkel és szolgáltatásokkal próbáljuk valamelyest megkönnyíteni a kisgyermekes családok kihívásokkal teli hétköznapjait. Ehhez a babavárás előkészületeitől kezdve a gyermek 3-4 éves koráig szükséges mindennapi fogyasztási cikkeket – a pelenkáktól a bébiételeken át, a kozmetikumokon keresztül a fejlesztő játékokig – megbízható minőségben és áron, folyamatosan bővülő választékban, kiszámítható és gyors házhozszállítással biztosítsuk számotokra.

Mai rohanó világunkban az egyik legnagyobb ajándék maga az idő, és mi a CareClub szolgáltatásaival próbálunk meg időt és energiát spórolni nektek, hogy még több minőségi időt tölthessetek közösen, együtt.

Így működünk:

A webáruházban látható termékeink a valóságban is raktáron vannak, így a 15 óráig leadott rendeléseket a következő munkanapon az ország bármely pontjára kiszállítjuk. Ráadásul Budapesten lehetőség van akár aznapi vagy hétvégi házhozszállítást is kérnetek. Számunkra kiemelten fontos a rendelések gyors, megbízható és kiszámítható teljesítése, hiszen pontosan tudjuk, hogy bármikor adódhatnak nem várt helyzetek, amikor jól jöhet egy megbízható segítség. Ebben sem kötünk kompromisszumot, ezért választottuk partnerünknek a GLS futárszolgálatot.

Bővebb információt a szállítási kondíciókról itt találsz.

Nem hiszünk a 30-40%-os akciókban, helyettük próbáljuk tartósan, minél alacsonyabban tartani az árainkat, hogy a kereskedelem többi területével ellentétben nálunk ne érjen meglepetés, és ne kelljen ugyanazt a terméket néha jóval drágábban megvenned, mint szeretnéd. Nem létező árakra sem fogunk soha hatalmas kedvezményeket kiírni.

Gyakorlati tanácsadás:

A kezdetektől fogva védőnői tanácsadással és a baba korának megfelelő gyakorlati tanácsokkal próbáljuk segíteni az anyukák és apukák kihívásokkal teli mindennapjait. Védőnőnk maga is gyakorló édesanya, aki elfogulatlanul és márkafüggetlenül tud tanácsot adni a segítségre szoruló szülőknek akár telefonon, akár e-mailben. Vele, valamint beszállító partnereinkkel és szakorvosokkal közösen folyamatosan bővítjük szakmai tudástárunkat is, amit az oldalunkon túl hírlevelekben és blogbejegyzéseken keresztül osztunk meg az érdeklődőkkel. Írásaink célja, hogy segítsünk megoldást találni a kisgyermek nevelésével kapcsolatos mindennapi kihívásokra, szem előtt tartva az édesanyák igényeit is.

Fontos a véleményed:

Induló vállalkozás vagyunk, ezért minden visszajelzésnek nagyon örülünk. Folyamatosan számítunk a véleményedre, ezért, ha észrevételed lenne a webáruházzal, a termékekkel, a kiszállítás, fizetés folyamatával, vagy bármi más egyébbel kapcsolatban kérjük oszd meg velünk bátran. Ha egyszerűen csak szeretnél javasolni számunkra olyan termékeket, ami még nem szerepelnek a kínálatunkban, de örülnél neki, ha tőlünk is meg tudnád azokat vásárolni, esetleg van olyan téma, amiről szívesen olvasnál, akkor kérünk, hogy oszd meg velünk elérhetőségeink egyikén.

ugyfelszolgalat@careclub.hu

Bízunk benne oldalunk elnyeri tetszésedet és rövidesen a  CareClub vásárlói között köszönthetünk.

CareClub csapata