Rólunk

A CareClub létrehozásával egy régi álom vált valóra, melyet egy lelkes csapat támogat a kezdetek óta. Célunk, hogy minőségi termékekkel és szolgáltatásokkal próbáljuk valamelyest megkönnyíteni a kisgyermekes családok kihívásokkal teli hétköznapjait. Ehhez a babavárás előkészületeitől kezdve a gyermek 3-4 éves koráig szükséges mindennapi fogyasztási cikkeket – a pelenkáktól a bébiételeken át, a kozmetikumokon keresztül a fejlesztő játékokig – megbízható minőségben és áron, folyamatosan bővülő választékban, kiszámítható és gyors házhozszállítással biztosítsuk számotokra.

Mai rohanó világunkban az egyik legnagyobb ajándék maga az idő, és mi a CareClub szolgáltatásaival próbálunk meg >időt és energiát spórolni nektek, hogy még több minőségi időt tölthessetek közösen, együtt.

Így működünk:

Számunkra kiemelten fontos a rendelések gyors, megbízható és kiszámítható teljesítése, hiszen pontosan tudjuk, hogy bármikor adódhatnak nem várt helyzetek, amikor jól jöhet egy megbízható segítség. Válassz futárszolgálataink közül, a Sprinter futárszolgálat esetében 1-3 munkanapon belül, a GLS futárszolgálat választása esetében 1 munkanapon belül kézbesítjük rendelésed, amennyiben munkanapokon 14 óráig leadod rendelésedet.

Budapesti telephelyünkön lehetőséget biztosítunk a rendelés személyes átvételére is.

Bővebb információt a szállítási kondíciókról itt találsz.

Nem hiszünk a 30-40%-os akciókban, helyettük próbáljuk tartósan, minél alacsonyabban tartani az árainkat, hogy a kereskedelem többi területével ellentétben nálunk ne érjen meglepetés, és ne kelljen ugyanazt a terméket néha jóval drágábban megvenned, mint szeretnéd. Nem létező árakra sem fogunk soha hatalmas kedvezményeket kiírni.

Ügyfélszolgálatunk:

Termékvisszaküldés, garanciális ügyintézés, rendeléseddel kapcsolatos kérdés, kérés esetén rendelkezésedre állunk telefonon hétköznap 9-15:00 óra között, e-mailben az [email protected] e-mail címen tudod velünk felvenni a kapcsolatot.

Fontos a véleményed:

Folyamatosan számítunk a véleményedre, ezért, ha észrevételed lenne a webáruházzal, a termékekkel, a kiszállítás, fizetés folyamatával, vagy bármi más egyébbel kapcsolatban kérjük oszd meg velünk bátran. Ha egyszerűen csak szeretnél javasolni számunkra olyan termékeket, ami még nem szerepelnek a kínálatunkban, de örülnél neki, ha tőlünk is meg tudnád azokat vásárolni, esetleg van olyan téma, amiről szívesen olvasnál, akkor kérünk, hogy oszd meg velünk elérhetőségeink egyikén.

Bízunk benne oldalunk elnyeri tetszésedet és rövidesen a  CareClub vásárlói között köszönthetünk.

CareClub csapata