Elállás vagy csere

Termék visszaküldése

 ℹ️ Fontos! Az elállás az alábbi termékekre nem érvényesíthető:
Felbontást követően azokra a higiéniai termékeknél, amelyek természetüknél fogva (pl. higiéniai vagy egészségügyi okokból) a felbontást követően nem visszaadható termékek: kozmetikum, fehérnemű, pelenka, leszoktató pelenka, mellszívó

Elállás 🚫 Még sincs szükséged a termékre

1.) Elállás📨Amennyiben a termékek átvételét követően szeretnél élni az elállás jogával, úgy a rendelés átvételét követő 14 napban megteheted. Ebben az esetben a terméket címünkre (Baby Expert Hungary Kft. 1097 Budapest, Táblás utca 36-38. C15) kell visszajuttatnod. Ezt postai úton vagy személyesen is megteheted.

Az elállással kapcsolatban küldd el nekünk e-mailben az alábbi adatokat és ügyfélszolgálatunk felveszi Veled a kapcsolatot!

  • Név
  • Rendelésszám
  • Visszaküldeni kívánt termék
  • Az elállás oka röviden megfogalmazva
  • Visszaküldés módja: postai úton / futárral / személyesen

A visszatérítés az eredeti rendelés szerint online bankkártyás fizetés esetén az online banki rendszeren keresztül történik meg. Utánvét esetében kérjük küldd meg bankszámlaszámodat is részünkre.

📦 A termék becsomagolása 📦

Kérnénk, hogy a termékhez mellékeld a rendelési azonosítót és az eredeti dobozán felül még csomagold be a visszaküldeni kívánt terméket, hogy minél jobb állapotban kerüljön vissza hozzánk. (Ez alól kivételt képez a pelenka és a kartonosan értékesített termékek.)

Csere 🔁 Ha nem a megfelelő terméket rendelted

Amennyiben nem azt a terméket rendelted meg, amire szükséged lett volna, de nem bontottad fel a csomagolását:
Sajnos előfordul, hogy a gyors vásárlás közben nem az a termék kerül a kosárba ami kellett volna. Ha nadrágpelus helyett bugyipelust, natúr tápszer helyett vaníliásat rendeltél (stb) és szükséges van segítségre, hogy a megfelelő termékre cseréljük, akkor két opció közül választhatsz:

1.) Visszaküldés az elállás rendes menete szerint📨A helytelen terméket vissza tudod juttatni postai vagy személyes úton címünkre (Baby Expert Hungary Kft. 1097 Budapest, Táblás utca 36-38. C15) mi pedig visszatérítjük az árát. Ehhez a fenti elállási adatokat kell beküldened részünkre. A helyes terméket pedig új rendelés részeként meg tudod vásárolni külön.

2.) Csere futárral🚛Ha szükséged van futárszolgálat segítségére, tudunk árat kalkulálni egy lehetséges cserére.

Ehhez az alábbi adatokat kell beküldd ügyfélszolgálatunk részére:

  • Név
  • Rendelésszám
  • Tévesen rendelt termék neve és mennyisége
  • Helyes termék neve és mennyisége

ügyfélszolgálatunk e-mail címe: [email protected]

A beküldött elállás vagy termék csere kérésre 1 munkanapon belül válaszolunk!

14 napon túli elállás👉 Amennyiben vásárlásod túllépte a 14 napot, de a termék amitől el szeretnél állni jelenleg is van nálunk forgalomban, akkor elképzelhető, hogy vissza tudjuk vásárolni. Írj nekünk e-mailt ebben az esetben is a rendes elállás adatait megadva.

Az elállás teljes menetéről, jogorvoslatról és panaszról az ÁSZF-ben találsz teljes körű tájékoztatást.