Munchkin

munchkin logo

Az innovatív Munchkin baba termékek teljes választékát megtalálod nálunk! Próbáld ki a díjnyertes Miracle 360° poharakat, a praktikus etetési eszközöket, izgalmas fürdősjátékokat és az okos utazási kiegészítőket.

Munchkin Tanuló  és ivópoharak teljes választéka

Válaszd a Munchkin Gentle kétoldalt fogókás poharat az első önálló kortyokhoz. Vidd magaddal mindenhová kisbabád csőrös vagy szívószálas ivópoharait, ha a csöpögésmentes és rágásálló kulacs a mindenetek. Amikor pedig elkezdi nyitogatni szárnyait a kis csöppséged, engedd, hogy a Miracle 360 tanulópohár segítségével sajátíthassa el a pohárból ivást! Semmi szivárgás , csak pohárszerű perem, hogy ne öntse magára és ne nyelje félre a vizet. A Wild Love kollekcióval az állatokat támogatod, válogass kedvenceid közül és jótékonykodj!

Munchkin evőeszközök teljes választéka

A Munchkin etetőkészletekkel és evőeszközökkel mindig megtalálhatod a számotokra legoptimálisabb megoldást! A hálós és szilikon etetőcumi, adagolós etetőkanál és a hőfokjelzős White Hot kollekció segítségével biztonságos és egyszerű az ízek megismertetése. Az első önálló falatokhoz válaszd a tapadókorongos étkészletet és biztonsági evőeszközöket. Mindkettőtöknek könnyebb lesz így! A morzsamentes snack tálat pedig a kanapétok miatt ne hagyd ki!

Munchkin fürdősjátékok teljes választéka

Ki mondta, hogy a vízi játékok csak a strandszezon alatt kellenek? Legyen minden fürdetés aqua-kaland a Munchkin fürdőjátékaival! Mókás buborékfújó, ezernyi színes állatka, vízeséses fali játékok és még annyi minden vár a kis búvárokra!

Munchkin utazási kiegészítők

Egy jó utazás jól tervezett pakolással kezdődik! Készülj fel minden szituációra és vidd magaddal “túlélő” készleted a 2 az 1-ben autósülés és babakocsiháttámla tárolóban. Pakold be a hordozható UV sterilizálót, hogy ne okozzon fejtörést, ha a cumi a földön landol. Válogass a különböző méretű autós árnyékolók közül és szerezd be a morzsamentes snack tálat, hogy tiszta maradjon a családi autó.

A Munchkin minőségi babatermékei egyszerre elégítik ki a szülők igényeit a praktikusság és biztonság terén és kísérik el játékosan a kicsiket a képességeik felfedezésében. Dizájn és vidámság a mindennapokban, ezt üzeni a díjnyertes márka.