Egészségpénztár

Kérj rendelésedről egészségpénztári számlát! 

Amennyiben egészségpénztári tag vagy valamely Magyarországon működő egészségpénztárnál, lehetőséged van a nálunk vásárolt termékekről egészségpénztári számlát kérni rendelésed leadásakor.

Mely baba-mama termékek számoltathatók el az egészségpénztáraknál? Az egyes baba-mama termékek elszámoltathatóságáról mindenképp érdemes az egészségpénztáradnál érdeklődnöd a rendelés leadása előtt.

Szerepelhetnek-e egy számlán az elszámoltatható és nem elszámoltatható termékek? Kérhetek-e külön számlát az egy rendelésben lévő termékekre? Egy rendelésről egy számlát tudunk kiállítani, így semmiképp sem tudjuk külön venni az egyes termékeket.

Ha egy rendelést szeretnél leadni elszámoltatható és nem elszámoltatható termékekre egyaránt, érdemes megérdeklődnöd egészségpénztáradnál, hogy szerepelhetnek-e ezek a termékek egy egészségpénztári számlán.

Mi a számla kiállításának menete?

Rendelésed leadásakor a kosár oldali számlázási adatmegadásnál lehetőséged van kiválasztani az “Egészségpénztári számlát kérek” opciót.

Válaszd ki a legördülő menüből egészségpénztáradat és add meg a helyes pénztártagi adatokat.

Jelenleg kiválasztható egészségpénztárak:

 • OTP egészségpénztár
 • MKB Pannónia egészségpénztár
 • PRÉMIUM egészségpénztár
 • GENERÁLI egészségpénztár
 • ÚJ PILLÉR egészségpénztár
 • PATIKA kölcsönös egészségpénztár
 • VITAMIN egészségpénztár
 • TEMPO egészségpénztár
 • MEDICINA egészségpénztár
 • IZYS Önsegélyező Pénztár
 • Allianz Hungária Egészség- és Önsegélyező Pénztár
 • Vasutas Egészség- és Önsegélyező Pénztár

Papír alapú vagy elektronikus számla? 

Elektronikus számla: Minden rendelésedről automatikusan elektronikus számla kerül kiküldésre a megadott értesítési email címedre. Az elektronikus egészségpénztári számlát egy számlaértesítő emailben küldjük meg részedre a csomag lezárásakor. A kapott számlaértesítőt kell elektronikusan továbbítsd az egészségpénztárad felé.

Papír alapú számla: Lehetőséged van nyomtatott számlát kérni a rendelésről, ebben az esetben papír alapú számlát állítunk ki, melyet kinyomtatunk és rendeléseddel együtt megküldünk részedre. Ezt postai úton tudod továbbítani az egészségpénztárad felé.
Amennyiben papír alapú számlát szeretnél kérni a rendelésről a kosár oldali egészségpénztári számlázási adatoknál a “Nyomtatott számlát kérek” opciót kell bejelölnöd.

Elrontott számlázási adatok

Kérjük figyelmesen add meg egészségpénztári adataidat, mivel a számla kiállítását követően nem áll módunkban módosítani a számlán szereplő adatokon! A rendelés leadása után, de a számla kiküldését megelőzően (a csomag lezárása előtt) még tudunk módosítani a számlázási adataidon, amennyiben jelzel nekünk az [email protected] e-mail címen.

Fizetés egészségpénztári kártyával?

Egészségpénztári kártyával való fizetésre egyelőre nincs lehetőség sem személyes átvételi pontunkon, sem online rendeléseid során.

Kérdésed maradt?

Keress minket bizalommal az [email protected] e-mail címen!