Violeta

Violeta Double Care nadrágpelenkák

Puha, gyengéd, kényelmes

A Violeta Double Care pelenkák Európában egyedüliként, egy forradalmian új Japán technológiával (Premium Air Dry) készülnek, mely biztosítja a folyadék jobb eloszlását, gyorsabb felszívódását és a pelenka megfelelő levegőzését, ráadásul minden pelenkacsomag Violeta Sensitive törlőkendőt vagy nedves toalettpapírt tartalmaz!

Premium Air Dry technológia

A Violeta Double Care pelenkák Európában egyedüliként, egy forradalmian új Japán technológiával (Premium Air Dry) készülnek. A pelenka belső – a baba bőrével közvetlenül érintkező– részén apró pici párnácskák találhatóak, melyek lehetővé teszik a pelusba kerülő folyadék jobb eloszlását és gyorsabb felszívódását. A pihe-puha párnácskák közötti járatok biztosítják a megfelelő levegőzést a pelenkában, így akadályozva meg a bőr kipirosodását és csökkentve a pelenkakiütés kialakulásának előfordulását.

  • Rendkívüli vékonyság tökéletesen idomul a baba alakjához.
  • Rugalmas tépőzárak mozgás közben is megfelelő helyen tartják a pelenkát.
  • A pelenka alkalmazkodik a baba pocakjának teltségéhez, mely az újszülöttek esetében akár 60% -ban is változhat.
  • Puha és elasztikus comb kialakítás biztonságosan adályozza meg, hogy bármi is kikerülhessen a pelenkából.
  • Kiemelkedő gyorsaságú nedvszívás 19–23 másodperc alatt képes teljesen felszívni és magába zárni 80 ml folyadékot.

Violeta Törlőkendők

Minden pelenkacsomag tartalmaz 40 db Sensitive törlőkendőt vagy nedves toalett papírt!

  • Praktikus, visszazárható fedéllel
  • Többszörösen tisztított víz felhasználásával készülnek
  • Parabén- és alkoholmentes
  • Dermatológiailag tesztelt

Violeta Water Care Sensitive törlőkendő 99%-ban orvosi tisztaságú vizet tartalmaz valamint 1% északi szeder kivonatot, mely megvédi a bőrt és mélyen hidratálja azt. A speciális összetételű és rendkívüli lágyságú Violeta Sensitive Nedves törlőkendő E-vitamin hozzáadásával készült. Kifejezetten az érzékeny bőrű gyermekek tisztítására és ápolására szolgál. A finom testápoló krémet tartalmazó Violeta Soft Care törlőkendő a csecsemő bőrének ápolására és gyengéd megtisztítására. A hozzáadott testápoló krém kellemes illatot biztosít és rendkívüli lággyá varázsolja a puha törlőkendőt.

A Violeta Double Care mosószer és öblítő ideális a babaruhák tisztításához, minőségi összetevőinek köszönhetően kíméletes a babák érzékeny bőréhez, miközben puhává varázsolja a ruhákat. Többszörösen tisztított víz felhasználásával készülnek, többszöri szűrés rendkívül tiszta vizet biztosít, mely elősegíti a legmakacsabb foltok eltávolítását és tökéletesen alkalmas a legérzékenyebb bőrű babák számára is. A termék bőrgyógyászatilag tesztelt és hipoallergén, nem tartalmaz káros összetevőket, színezék-, fehérítő- és parabénmentes.