4moms

Innovatív 4 moms mamaroo 5 pihenőszék

4moms

A 4moms baba eszközei egyet jelentenek a legmagasabb szintű formatervezéssel és az innovatív, fejlett funkcionalitással. Termékeik fejlesztésekor gondosan figyelnek a szülők igényeire, és azokat a modern idők trendjeivel, elvárásaival együttesen implementálják termékeikbe.

4moms mamaRoo 5.0

Minden Anyuka vagy Apuka életében szükség van 5-10 percre, amikor gyermeküket nyugodtan letehetik pihenni vagy játszani. A 4moms MamaRoo egy segítő, támogató megoldás minden szülő számára. A pihenőszék kialakítása hasonló az anyaméhhez, lágyan körülöleli a csecsemőt, így biztosítva neki nyugalmat.

4moms mamaroo 5 mozgások

Miben különbözik a 4moms mamaRoo 5 a korábbi 4moms mamaRoo 4-től?

👉 Az okosotthon vezérléshez is lehet csatlakoztathatni, így az Amazon Alexa és a Google Home segítségével hangvezérelve is működtetheted.
👉 Még több beépített dallam és hang közül válogathatsz.
👉 Megújult applikáció, ami már abban is segít, hogy megtaláld a kisbabád számára legmegfelelőbb mozgást.
👉 Továbbfejlesztett ülésrész, ami még kényelmesebbé teszi kisbabád számára a ringatózást.

Vélemények

Nagyon szeretjük a terméket, a kicsi minden délelőtt abban szunyókál. Praktikus mert kézben elalszik a kicsi és beteszem a gépbe és továbbra is ringatva van, de így az én kezem felszabadul:-) Ráadásul mivel lehet állítani a dölésszöget, nem csak aludni tud benne, hanem nézelődni is és közben ringatózik, ami megnyugtatja.

Eszter

A 2 hónapos kislányom imádja a mamaRoo-t. Akár 30-40 percen át elvan benne, ami épp elég időt ad nekem, hogy elmosogassak, kiteregessek és összeszedjem a nagy tesó játékait. Nagyon könnyen kezelhető, az applikáció segítségével távolról is tudom irányítani. A kislányom imádja a beépített mozgásokat és hangokat (különösen a szívverést). Ha stílusos, modern, könnyen kezelhető pihenőszékre vágysz, csak ajánlani tudom a 4moms mamaRoo-t!

Kata

Az unokáméknak vettem egy 4moms pihenőszéket, rengeteg nyugodt pillanattal ajándékoza meg a szülőket.

Péter

A fiam imádja a mamaroo-ját! A labdák a kedvencei. Lágy mozgás, nagyon egyszerű irányítani és összeszerelni is csak pár perc volt. Bár rátaláltunk volna már az első babánknál is…

Renáta