Tudástár

Szükséges tisztítószerek a lakásodba

A lakásodba számos különböző tisztítószer szükséges, nézzük a legfontosabbakat, hogy mire jók és miért érdemes őket beszerezned a háztartásodba.

Bővebben

Segítünk a legjobb bébiőr megvásárlásában

A bébiőrök terén óriási választék tárul elénk, bármelyien webáruházat nézünk meg, nehéz eldönteni, hogy pontosan mire van szükségünk.

Bővebben

Mire jó egy szoptató párna? Segítunk!

A szoptató párna egy nagyon egyszerű, még is nagyon hasznos találmány a kismamáknak. Most elmondjuk, hogy milyen fajták vannak.

Bővebben

Milyen tápszert vásároljak? Segítünk minden kérdést megválaszolni

Az első 6 hónap kifejezetten fontos a babák táplálása szempontjából, azonban előfordul, hogy anyatej hiányában tápszerekre van szükség.

Bővebben

Milyen mellszívó készüléket válasszak?

A mellszívó készülék választás nehéz kérdés az édesanyáknak. Nehéz meghatározni, hogy szükség lesz-e rá és ha igen akkor milyen kapacitásúra.

Bővebben

Milyen gyümölcsöt adhatunk a babának?

A rendszeres gyümölcsfogyasztás fontos a babánknak is az egészséges életmód keretében, azonban életkorának megfelelően ő még mást és máshogy fogyaszthat gyümölcsöket.

Bővebben

Így válassz megfelelő popsikrémet

Számos babapopsikrém található a piacon és felmerül a kérdés, hogy mi alapján érdemes válogatni. A legfontosabb, hogy az összetevők ne ártsanak a babádnak!

Bővebben

Így válaszd ki a tökéletes babakocsit

A tökéletes babakocsi kiválasztása nagyon nehéz és nagyon sok kattintgatással jár, mire megtaláljuk a tökéleteset. Most segítünk lényegre törően elmondani, hogy mire kell figyelned a vásárláskor és már is szuperül le tudod szűkíteni a kereséseket.

Bővebben

Így segíts a szúnyogok elleni védekezésben gyermeked

A szúnyogoktól szeretnénk mindannyian megmenekülni, mert rengeteg betegséget is terjesztenek, így különösen fontos, hogy gyermekünket is megvédjük tőlük.

Bővebben

Hogyan válasszunk pelenkát?

A pelenka választás nem egyszerű dolog, kisbabánknak nagyon sokáig, akár 3 éves korig szüksége lehet rá. Segítünk eldönteni, hogy mi a legjobb Neked.

Bővebben

Ezért jók az interaktív gyerekjátékok

A babák és a kisebb gyerekek is imádják az interaktív gyerekjátékokat. Bár ezek a szülők legnagyobb ellenségei az óriási zaj miatt, még is érdemes megtűrni, mert rengeteget fejlesztenek gyermekünkön.

Bővebben

Egy jó tápszertároló doboz jellemzői

A tápszertároló dobozok nagyon hasznosak lehetnek a szülőknek, ugyanis nem mindig megoldható, hogy egy helyen legyünk az etetések során, ki tudja, hogy mikor éhezik meg a pici. Amikor válogatsz, ezekre figyelj, hogy jó minőségű termékeid legyenek.

Bővebben
BEBANestléMilumilMunchkinUniverMilupaMAMHipp4momsHuggies pelenkak es torlokendok