Tudástár

Mi legyen a baba neve? Tippek névválasztáshoz

Rohamosan közeledik a szülés dátuma, de te még mindig tanácstalan vagy kisbabád nevében? Ahogy múlik az idő, egyre nagyobb nyomás kerül a szülőkre, hogy megtalálják a tökéletes nevet kisbabájuk számára. Cikkünk segít elindulni a névválasztáshoz vezető úton, hogy biztosan és elégedetten érjetek célba.

Bővebben

Altatódalok babáknak

Azt hiszed, nem ismersz elég altatódalt? Segítünk feleleveníteni a klasszikus esti gyerekdalokat, sőt megmutatjuk azt is, mit énekelnek a mai modern anyukák gyermekeiknek a lefektetés előtt.

Bővebben

A pelenka anyaga: Miből van a pelenka?

Anyaként rengeteg döntést hozunk a hétköznapok során.  Például eldöntjük az is, hogy milyen pelenkát adunk kisbabánkra. De vajon tudjuk, hogy melyik pelenka miből készült? Ha szeretnél te is tudatos döntéseket hozni, ebben a cikkben megtudhatod a legfontosabb információkat.

Bővebben

A Montessori pedagógia és a Montessori játékok

Sok szülő számára ismerős lehet a Montessori pedagógia. De vajon ki volt Maria Montessori? És melyek a legfontosabb elemei a pedagógiájának?

Bővebben

Szobatisztaság: a pelenkától a biliig, a bilitől a vécéig

A szobatisztaság elérése igazi mérföldkő egy gyermek életében – de nem szabad siettetni! A bilire és a vécére szoktatás folyamata fokozatosan kell, hogy haladjon!

Bővebben

Babakekszek és babanasik

Szeretnél egy kis finomsággal kedveskedni kisbabádnak, de fontos számodra a biztonság és az egészség? Akkor nézz szét választékos babakeksz és babanasi kínálatunkban!

Bővebben

Így védd nyáron a babát a napsugaraktól!

A nyári jó idő egyszerre áldás és átok, főleg a kisbabás szülőknek. Védd meg a kisbabádat a hőségtől és az ártalmas UV sugaraktól! Mutatjuk, mire kell figyelned ennek érdekében!

Bővebben

Kelléktár nyári pancsoláshoz: fürdős játékok

A nyári melegben a babáknak is jót tesz egy kis hűsítő lubickolás! A vidám, boldog pancsolások jó lehetőséget kínálnak arra, hogy a gyerkőc megszokja a vizet, és otthon érezze magát benne. Emellett pedig a fürdős játékoknak köszönhetően a készségei is fejlődhetnek.

Bővebben

Utazás babával: Ezekre lesz szükséged

Egész évben arra vágytál, hogy végre kimozduljatok egy kicsit a megszokott környezetből és most mégis azon aggódsz be merjétek-e vállalni a babával az utazást? A válaszunk, igen! Gondos tervezéssel, praktikus eszközökkel és egy kis lazasággal bárhová elmehettek pihenni, mindenki élvezni fogja a kirándulást!

Bővebben

Úszópelenka babáknak nyárra

Itt a nyár, itt a pancsolás ideje! Segítünk eligazodni a fürdőpelenkák világában, hogy a lubickolás minden percét gondtalanul élvezhessétek.

Bővebben

Hidratálás nyáron, avagy a babavíz fontossága

Hidratálás nyáron, avagy a babavíz fontossága Életkortól függetlenül ügyelni kell a nyári, meleg napokon a megfelelő hidratáltságra! A babák esetében...
Bővebben

Felkészülés a szülésre

Közeledik kisbabád érkezésének a pillanata, de úgy érzed még mindig nem tudsz semmit a szülésről? Rövid összefoglalónkban leírjuk milyen szakaszokból áll a természetes szülés, segítünk fejben tartani azokat a jeleket, amik azt mutatják ideje elindulnod a kórházba és adunk tippeket az otthoni felkészülésre is. A legfontosabb azonban mindenekelőtt, hogy higgy magadban. Menni fog!

Bővebben
BEBANestléMilumilMunchkinUniverKecskemétiMilupaMAMHipp4momsPumpkin Organics bébiételek