Milumil

Milumil Junior italok
Milumil Anyatej-kiegészítő tápszer
Milumil Junior tejalapú italok
Milumil termekek

Anyatej- kiegészítő tápszerek és Junior gyerekitalok teljes választéka:

A szoptatás időszakában az anyatej elősegíti a baba egészséges fejlődését és védekezőképességét. A Milumil anyatej- kiegészítő tápszerek az anyatej összetételét szem előtt tartva, kifejezetten a csecsemők igényeinek megfelelően lettek kifejlesztve. Vegyes táplálékkal kiegészítve tartalmaznak minden olyan tápanyagot, ami a baba egészséges növekedéséhez és fejlődéséhez szükséges 6 hónapos kor felett.

Milumil Junior gyerekitalok kifejezetten az 1-3 éves korosztály tápanyagigényének figyelembevételével összeállított tejalapú italok, melyek a kiegyensúlyozott, változatos étrend részeként segíthetnek gyermeked korának megfelelő ásványi anyag- és vitaminbevitelében nap mint nap.

Az anyatej a legjobb a csecsemő számára, 6 hónapos korig a kizárólagos szoptatás a legideálisabb táplálási mód. Az anyatej-kiegészítő tápszer vegyes táplálékkal kiegészítve adható, nem alkalmas 6 hónapos kor előtt az anyatej helyettesítésére. A hozzátáplálást csak orvosi, táplálkozástudományi vagy gyógyszerészeti szakemberek tanácsára ajánlott megkezdeni, a csecsemő egyedi növekedési és fejlődési igényeit figyelembe véve. A termék alkalmazása előtt annak megfelelő elkészítésére, tárolására és megsemmisítésre vonatkozó információk érdekében olvassa el az adott termék címkéjét.

A gyerekital 1 éves kortól adható, használata nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.