BEBA

Beba junior italok

Napról napra, kéz a kézben minden törődést megadsz gyermekednek, aki ma azért indul felfedezésre, hogy holnap csodálatos lehetőségekre találjon rá.

Beba tejalapú italporok
BEBA junior italok

Több, mint 150 éve az anyukák szolgálatában

Csodálatos élmény anyává válni, ám óriási felelősség is, hiszen kisbabád már az első perctől kezdve számít Rád.

Henri Nestlé gyógyszerész 1867-ben fejlesztette ki az első csecsemőtápszert olyan anyák számára, akik nem tudták szoptatni csecsemőjüket, és ezzel megmentette egy környékbeli koraszülött csecsemő életét. Mi a Nestlénél azóta is számos szakemberrel és szakmai szervezettel dolgozunk együtt azon, hogy akár a termékeinkkel, akár a tanácsainkkal segítsük az édesanyákat a kisgyermektáplálással kapcsolatos kihívások leküzdésében.

Az élet első ezer napja alatti táplálás jelentősen befojásolja gyermeked későbbi életminőségét.
Ezért fontos, hogy a megfelelő korszakhoz tartozó tápszert válasszuk. A tápanyagok közül a fehérje az emberi szervezetben a második leggyakrabban előforduló építőkő. Éppen ezért 50 évnyi kutatómunka eredményeként megalkottuk új generációs OPTIPRO® fehérjénket*, mely az egyedülálló fehérjetechnológiánknak köszönhetően biztosítja, a baba életkorának megfelelő mennyiségű és minőségű (se nem túl lassú, se nem túl gyors), növekedés ütemét.

*A Nestlé egyedülálló fehérjetechnológiája állítja elő az OPTIPRO® fehérjét.

További információ:  www.nestlebaba.hu

Fontos figyelmeztetés! A csecsemő legjobb tápláléka az anyatej, a legegészségesebb táplálási mód a szoptatás.