scroll-to-top

Karácsonyi ajánló

Karácsonyi ajándékok, aminek mindenki örül

Mindenki szeretne örömöt okozni a kisbabájának Szenteste. Van, aki abban bízik, hogy a fa alatt megbújó csomag mérete számít igazán. Más szeretné, ha kisgyermeke rátalálna végre egy olyan játékra, ami igazán leköti és hosszú elfoglaltságot biztosít. Abban pedig mindnyájan megegyezünk, hogy kedveljük azokat a játékokat, amik segítenek felfedezni kisbabánk képességeit és ügyesebbé, okosabbá edzik játék közben a kis büszkeségünket. Olvass tovább és tudd meg melyek ezek a játékok!

Karácsonyi mesés könyveinkkel és kifestőinkkel újra és újra átélhetitek az ünnepet ⛄📚

Válogass a Bogyó és babóca kötetek közül és nézz szét vidám kifestőink között. Már az egészen apró kezek is izgatottan színezik a kedves képeket. 🖍️Szerezz be a két ünnep közötti időszakra is egy halommal, hogy ne unatkozzanak a lurkók.

Építők és torony rombolók figyelem! 🚧🏗️

Lehet, hogy eljött az építőkockák ideje kisgyermeked életében? Mega Bloks készleteinkkel semmi sem szab határt az alkotó fantáziának! 😍 A játékos színek és a kis kezekbe illeszkedő formák garantálják az élménydús játékidőt. Ha extrán biztonságos építőkockát szeretnél kisgyermekednek, válaszd a Clemmy puha építőkockáit.👌

Mivel készüljünk a legkisebbeknek?

Ha nemrég született meg kisbabád vagy pont Karácsonyra várjátok, a tökéletes családi fészeknél és a tárt karokkal váró családtagoknál nincs szebb ajándék. Dekoráld ki a babaszobát és add hírül, új családtag érkezett!

Praktikus és letisztult cumik a nyugodt alváshoz 😌

Ti találkoztatok már ezekkel a gyönyörű, letisztult prémium orvosi szilikonból készült cumikkal és rágókákkal? Az első hat hónapban kisbabádnak úgyis csak Rád van szüksége! Miért ne választanál olyan praktikus és egészséges játékokat babádnak, ami az otthonod összképébe is beleillenek? Fedezd fel a MiNiKOiOi Európában készült termékeit.

Formaillesztő játékok és kirakók a nagyobbaknak 🧩

A te babád is szereti a kihívásokat? Fejleszd gyermeked képességeit és mozgáskoordinációját  Small Foot fa formakirakóival. 2 éves kor után pedig várnak a Clementoni mesés kirakói!

Ha még mindig bizonytalan vagy benne, mi lenne a tökéletes ajándék, menj és tölts egy kis időt gyermekeddel. Figyeld meg mi foglalkoztatja leginkább, mitől kezd el csillogni a szeme. TV távirányító a favorit? Akkor az interaktív játékokkal nem lőhetsz mellé. A konyhaszekrényben pakolássza az edényeket? Ez egy jó jel, hogy az építőkockák is izgalmasak lehetnek számára.

Játékainkat böngészve biztosan megakad valamin a szemed. Kattints és találd meg kisbabád új kedvenc játékát!

Vissza a tudástárba
BEBANestléMilumilMunchkinUniverKecskemétiMilupaMAMHipp4momsPumpkin Organics bébiételek