Munchkin White Hot® – hőfokjelzős fürdős kiskacsa 0 hó+

0 out of 5 based on 0 customer ratings
(0 értékelés)

A klasszikus sárga kiskacsás fürdőjáték – újragondolva! A gyermek önfeledten játszat, miután a mama/papa biztonsággal megállapította a beépített hőfokjelző segítségével, hogy a víz nem túl forró-e a picinek.

50 készleten

-
+
2 199 Ft

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Munchkin White Hot® – Hőfokjelzős fürdős kiskacsa 0 hó+

A babáknak (főleg az újszülötteknek) rendkívül érzékeny bőre van, így nem egyszerű a megfelelő fürdővíz-hőmérséklet megválasztása – hiszen ami nekünk megfelelő, a babának valószínűleg nem lesz az. Ezzel az új generációs fürdős kiskacsával elkerülhetők a kellemetlenségek. Az innovatív White Hot® technológiának köszönhetően figyelmeztet, ha a fürdővíz túl meleg a picinek. Csak helyezze a füdővízbe, s egy kis idő után emelje ki – ha a HOT felirat megjelenik a kacsa alján, a víz túl meleg. Hűtse le, és próbálja újra – ha a felirat eltűnik, a víz hőmérséklete bitztonságos. A kedves kacsa vízálló, penészálló, és remek játszótárs fürdés közben.

 

  • A alsó biztonsági lemezen HOT felirat jelenik meg, ha a víz 40 Celsiusnál melegebb
  • Mókás dizájn, könnyen megmarkolható a kicsi számára
  • Vízálló, penészálló, és úszik a vízen
  • Nagyszerű klasszikus gyerekjáték, újszülött kortól

Vásárlói vélemények

Reviews

0 az 5 csillagból

5 csillag - 0 %
4 csillag - 0 %
3 csillag - 0 %
2 csillag - 0 %
1 csillag - 0 %

Vélemény írása

BEBANestléMilumilMunchkinUniverKecskemétiMilupaMAMHipp4momsPumpkin Organics bébiételek