Beba OPTIpro 4 Junior Tejalapú italpor vitaminokkal és ásványi anyagokkal 24 hó+ 6x 1000 g (6000 g)

-12%
0 out of 5 based on 0 customer ratings
(0 értékelés)

Italpor sovány tejjel, vitaminokkal és ásványi anyagokkal 2 év feletti kisgyermekek számára. A kisgyermekeknek, még 1 éves kor felett is napi 500 ml, azaz kb. két pohárnyi tejalapú táplálékra van szükségük.

2 éves kortól

12 készleten

-
+
44 394 Ft38 990 Ft
6 498 Ft/kg

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Beba OPTIPro 4 Junior Tejalapú italpor vitaminokkal és ásványi anyagokkal 24 hó+ 6x 1000 g (6000 g)

A napi fél liter tejalapú táplálék egy éves kor után is nélkülözhetetlen a babák egészséges fejlődéséhez.
A Nestlé Beba Optipro 4 Junior gyerekital egyszerre biztosítja az immunrendszert természetes módon támogató A-, C-, D-vitamin, cink- és vasforrást és az életkori szükségletekhez igazított, megfelelő fejlődéshez szükséges napi fehérje bevitelt.

A Nestlé Beba Optipro 4 Junior egy kifejezetten kisgyermekek számára megalkotott gyerekital 24 hónapos kortól. A Nestlé Beba Optipro 4 Junior a kiegyensúlyozott étrend részeként értékes összetevőkkel segíti a kicsik fejlődését:
✓ Fehérjékkel, a korosztály igényeire szabva.
✓ Vassal, mely hozzájárul a gyermekek immunrendszerének megfelelő működéséhez.
✓ Kalciummal és D-vitaminnal, melyek szükségesek a gyermekek csontjainak megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez.
✓ Összetevőként szacharóz helyett csak tejcukrot tartalmaz.
✓ Pálmaolaj mentes.

Tudta, hogy a gyermekek fehérjeigénye korosztályonként változik?
Kutatások igazolják, hogy életük első évét követően is a fehérje az egyik legfontosabb tápanyag a kicsik számára, melyből jellemzően azonban többet fogyasztanak a javasoltnál, ezért a megfelelő fehérjebevitelre érdemes odafigyelni ebben a korban is.

A 24 hónapos kortól adható BEBA OptiPro 4 Junior Anyatej-kiegészítő tápszer 3 összetevőből álló IMMUNO-COMPLEX® formulát tartalmaz:

Immunvédelem – Az Immuno-Complex formula A-,C-,D-vitaminokat, cinket és vasat tartalmaz, melyek hozzájárulnak a baba immunrendszerének megfelelő működéséhez. A Lactobacillus reuteri a világ egyik legkutatottabb baktériumflóra törzse. Máig mintegy 80 klinikai tanulmányban vizsgálták hatékonyságát és biztonságosságát.

OPTIPRO fehérjét tartalmaz, amelyeket úgy alakítottak ki, hogy a babák az anyatej fehérje összetételét megközelítő fehérjéket kapjanak. A NESTLÉ BEBA Pro tápszercsalád egyedülálló módon Bifidus BI  élőflórát is tartalmaz, mely az anyatejjel szoptatott babák bélflórájában megtalálhatóhoz hasonló baktériumflóra

IMMUNO-COMPLEX® (A, C, D-vitamin, cink és vas) – a formula hozzájárul a baba immunrendszerének megfelelő működéséhez. A Lactobacillus reuteri a világ egyik legkutatottabb baktériumflóra törzse. Máig mintegy 80 klinikai tanulmányban vizsgálták a hatékonyságát és biztonságosságát.

Egyedülálló OPTIPRO fehérje

A Nestlé szabadalmaztatott gyártástechnológiájának eredménye, az új generációs OPTIPRO fehérje, amely hosszas kutatás után kerülhetett a Nestlé BEBA anyatej-kiegészítő tápszerekbe. Azt már régóta tudjuk, hogy az élet első ezer napja alatti táplálás (a fogantatástól egészen a második életév végéig) jelentősen befolyásolja a gyermek későbbi életminőségét, ezért rendkívül fontos a helyes étrend kialakítása már ebben az életkorban is. A tápanyagok közül a fehérje az emberi szervezetben a második leggyakrabban előforduló építőkő. Éppen ezért a Nestlé 12 évnyi kutatómunka alapján megalkotta az új generációs OPTIPRO fehérjét, mely az egyedülálló gyártástechnológiának köszönhetően megközelíti az anyatej fehérje összetételét, amely mennyiségben és minőségben is megfelelő tápanyagot biztosít a babák számára. A csecsemőkori fehérjefogyasztás fontosságáról kérdezd gyermekorvosodat, védőnődet!

150 év
A Nestlé közel 150 éve kutat új technológiák után, dolgozik a legújabb tudományos felfedezéseken azért, hogy a lehető legmagasabb minőségű élelmiszereket készítse már a legkisebbek számára is. A Nestlé legújabb vívmánya, amely a tápszergyártás egy újabb mérföldköve lehet, a megújult Nestlé BEBA PRO tápszercsalád. Ezek a termékek, egy új, szabadalmaztatott gyártástechnológiával készülnek, és már a magyar piacon is elérhetőek.

Támogatja az immunrendszert!

Fontos időszak ez az immunrendszer érésének szempontjából is: kisbabád, napról napra többet fedez fel a világból, fokozódik a mozgékonysága, növekszik kíváncsisága, mindent megfog és megkóstol, ami a keze ügyébe kerül. Ebben az időszakban a baba gyomor és bélrendszerében már működésbe lépett az úgynevezett nyálkahártya immunitás, melynek elsődleges szerepe, hogy érzékelje a külső környezeti hatásokat, és ha kell, elindítsa a megfelelő immunválaszt. Ez a fajta védelmi mechanizmus azonban még a baba 3-4 éves koráig támogatásra szorul, ugyanis csak ekkorra fejlődik ki teljesen a baba saját védelmi rendszere. A szoptatással az anyatej adta meg a természetes védelmet kisbabád számára, a szoptatás után azonban megfelelő táplálással kell mindezt biztosítani.

IMMUNO-COMPLEX formula
A BEBA Pro tápszercsalád IMMUNO-COMPLEX formulát tartalmaz, mely A, C, D-vitamin, cink és vastartalmának köszönhetően támogatja kisgyermeked immunrendszerét, akár a szoptatás után is.

A bélflóra fontossága csecsemőkorban
A szoptatás ideje alatt a bélflóra összetétele állandó, amikor azonban a hozzátáplálás megkezdődik, a baktériumflóra összetétele megváltozik: a bifidusz baktériumok aránya csökken, bár továbbra is meghatározó marad, és egyre többféle egyéb baktérium jelenik meg a bélrendszerben. Az szoptatott, egészséges csecsemő bélflóráját túlnyomó részben bifidusz baktériumok alkotják.

Bifidus BI élőflóra
A NESTLÉ BEBA Pro tápszercsalád egyedülálló módon Bifidus BI élőflórát is tartalmaz, mely az anyatejjel szoptatott babák bélflórájában megtalálhatóhoz hasonló baktériumflóra.

A WHO szoptatást javasol az első 6 hónapra, és utána is, amilyen hosszan csak lehet. Mivel a babák különböző mértékben nőnek, egészségügyi szakértő segítségét kell kérni, hogy mikor szoktathatjuk felnőtt ételekhez. Amikor felnőtt ételekhez szoktatod figyelned kell arra, hogy megfelelően és megfelelő ételek kerüljenek babád elé. Erre azért van szükség, hogy minimalizáld az esélyét annak, hogy kockáztasd babád egészségét.

Elkészítés
Csak a csomagolásban mellékelt adagolókanalat használja! Az előírtnál több vagy kevesebb tápszerpor használata gyermeke kiszáradásához vagy súlyvesztéséhez vezethet. Ne változtasson az arányokon orvosi tanács nélkül! Ebben az életkorban napi 2-szer 200-230 ml tejalapú táplálék adása javasolt. Amennyiben más tápszerre, vagy nem tejalapú táplálékra vált, mindig kérje ki szakértő tanágát! A tápszer elkészítéséhez használjon ivóvizet! Forralatlan víztől, kifőzetlen cumisüvegtől vagy téves tápszerhígnástól gyermeke megbetegedhet. A nem megfelelő tárolás, elkészítés és etetés a baba egészségét veszélyezteti. A tápszer gyermekektől elzárva tartandó!

 

Minden további termékinformációért (elkészítési javaslat, táplálási javaslat, összetevők, tápértéktáblázat)nézd meg a termék csomagolását.

Fontos figyelmeztetés:

A csecsemő legjobb táplálási módja a szoptatás, mert az anyatej biztosítja számára az ideális étrendet, és védelmet nyújt a betegségekkel szemben, emellett több, nem táplálkozással kapcsolatos előnye is van mind a baba, mind pedig az édesanya számára. Azt tanácsoljuk, hogy beszélj gyermekorvosoddal, vagy más egészségügyi szakemberrel, amikor a babád etetéséről döntesz. Emellett érdemes megfontolni a szakértők javaslatát a szoptatásra való felkészülés, illetve a szoptatás fenntartása kapcsán. Ha a szoptatás mellett döntesz, fontos, hogy egészségesen, kiegyensúlyozottan táplálkozz. A tápszer célja, hogy kiegészítse, vagy helyettesítse az anyatejet, amennyiben az édesanya úgy dönt, hogy nem szoptatja gyermekét, vagy a szoptatásnak más akadálya van. A döntés hatására, hogy a szoptatást részlegesen, vagy teljesen helyettesíted tápszerrel, hamar csökken a termelt anyatej mennyisége. Ha bármilyen ok miatt úgy döntenél, hogy nem szoptatod tovább gyermeked, kérjük, hogy vedd számításba: ez a folyamat nehezen visszafordítható. A tápszer használata emellett társadalmi és anyagi következményekkel jár, amelyeket mindenképp figyelembe kell venni. Annak érdekében, hogy a baba egészségét megóvd, a tápszerek elkészítését, használatát és tárolását minden esetben a tápszer dobozán feltűntetett módon végezd.

Vásárlói vélemények

Reviews

0 az 5 csillagból

5 csillag - 0 %
4 csillag - 0 %
3 csillag - 0 %
2 csillag - 0 %
1 csillag - 0 %

Vélemény írása

BEBANestléMilumilMunchkinUniverKecskemétiMilupaMAMHipp4momsPumpkin Organics bébiételek