Fisher-Price Mókakockák 6 hó+ (DHW15)

%

A Fisher-Price Mókakockák temérdek felfedeznivalót rejtegetnek a kisbabák számára. A mókás és szórakoztató játék elsősorban a a kisbabák finommotoros készségét, kíváncsiságát és érzékelését fejleszti.

0 out of 5 0 vásárló értékelése alapján
(0 értékelés)
6 290 Ft5 490 Ft

26 készleten

+-

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Fisher-Price Mókakockák 6 hó+ ( DHW15 )

Mindegyik kocka 4 oldalon kínál játékot a babának: ABC, 1-2-3 számok, kukucska és egy mókás tevékenység. A kék kocka attrakciója a forgódob, a pirosé a forgó kerék, belsejében gyöngyökkel, a sárga kockáé pedig a nyomkodós számlap. A kockák tetején található gomb megnyomásával kezdődhet is a mókázás. A Fisher-Price mókakockák egymásra tornyozhatja is rejtegetnek meglepetést, hisz a legfelső kocka “varázsgombját” megnyomva, egyszerre aktiválhatja az összeset! Imádnivaló látvány, ahogy a vidámság a tetőfokára hág, megkoronázva a finommotoros készségek és szem-kéz koordináció fellendülésével!

 

Vásárlói vélemények

0 az 5 csillagból
0 az 5 csillagból
5 csillag - 0 %
4 csillag - 0 %
3 csillag - 0 %
2 csillag - 0 %
1 csillag - 0 %

Vélemény írása

BEBANestléMilumilMunchkinUniverMilupaMAMHipp4momsHuggies pelenkak es torlokendok