Tommee Tippee Made for Me elektromos mellszívó

-10000 Ft
0 out of 5 0 vásárló értékelése alapján
(0 értékelés)

A Tommee Tippee Made for Me elektromos mellszívó ultramodern, praktikus, hordozható készülék, amit kifejezetten a dolgos hétköznapokra fejlesztettek ki.

47 990 Ft37 990 Ft

17 készleten

+-

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Tommee Tippee Made for Me elektromos mellszívó

Könnyen kezelhető, akár egy kézzel is működtethető mellszívó, ami gyorsan és hatékonyan segít lefejni az anyatejet, akár maradékról legyen szó, akár a teljes mennyiségről két etetés között.

A kisbaba szoptatása az egyik legcsodálatosabb érzés a világon, ugyanakkor még ebben a kivételes időszakban is előfordulhat, hogy az édesanyának az élet más területeire is figyelnie kell. Rendkívül fontos, hogy ez ne okozzon még több stresszt és legkevésbé se hibáztassa magát emiatt.

Ehhez nyújt segítséget a Tommee Tippee új Made for Me elektromos mellszívója, amellyel gyorsan és hatékonyan lehet az anyatejet lefejni. Segítségével a csöppség az anyatej minden előnyét élvezheti, még akkor is, ha az édesanyja éppen nincs a közelben.

Kifejezetten csendes és diszkrét, gyakorlatilag bárhol és bármikor használható. Laboratóriumi tesztek eredményei alapján sokkal csendesebb, mint a jelenleg kapható, vezető márkák mellszívói.

5 masszázs fokozattal és 9 szívóerősségi fokozattal rendelkezik a tejleadó reflex beindításához, illetve a leghatékonyabb és legkényelmesebb fejéshez.

Teljesen feltöltött állapotban akár több mint 60 percig is használható, így nem otthoni használatra is kiváló. A LED kijelző segítségével nyomon követhető, hogy mióta tart a fejés. Hordozható, könnyű, USB kábellel tölthető.

  • Rendkívül csendes: halkabb, mint a jelenleg kapható, vezető mellszívók
  • 5 masszázs fokozattal és 9 szívóerősségi fokozattal
  • LED kijelző segítségével nyomon követhető, hogy mióta tart a fejés
  • USB kábellel, így nincs szükség elemekre
  • Töltés közben is használható
  • Puha, párnázott, szabadalmaztatott szilikon tölcsér, ami kíméli az édesanya mellét
  • Teljesen feltöltött állapotban több mint 60 percig is használható
  • A higiénikus, zárt rendszer következtében a tej csak a cumisüvegbe áramlik, vissza a levegőcsőbe vagy mellszívó motorba nem

Vásárlói vélemények

0 az 5 csillagból
0 az 5 csillagból
5 csillag - 0 %
4 csillag - 0 %
3 csillag - 0 %
2 csillag - 0 %
1 csillag - 0 %

Vélemény írása

BEBANestléMilumilMunchkinUniverMilupaMAMHipp4momsHuggies pelenkak es torlokendok