Karamalz Fresh Gránátalmás tejserkentő malátasör 330 ml

Kellemes gránátalma ízű, alkoholmentes tejserkentő, szénsavas malátasör mely malátatartalmának köszönhetően fokozza a tejtermelést.

229 Ft

Elfogyott

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Karamalz Fresh Gránátalmás tejserkentő malátasör
alkoholmentes, szénsavas ital – 330 ml

A természetes alapanyagokból készült Karamalz Fresh Gránátalmás tejserkentő malátasör egy különleges szénsavas és alkoholmentes malátaital a gránátalma ízével.  A maláta egyike azon tápanyagforrásoknak, melyek szervezetünk növekedéséhez és kiegyensúlyozott működéséhez szükségesek. Malátatartalmának köszönhetően fokozza a tejtermelést. A szellemi frissesség biztosításához segíti a koncentráció és reakciós képességeket, miközben növeli a stressztűrő-képességet. Fogyasztása hozzájárul a szervezet megfelelő energia- és tápanyagellátásához. Egészséges szénhidrátokat tartalmaz valamint nyomelemekben gazdag, alacsony kalória tartalmú üdítőital.

Additional Information

Tömeg 0.4 kg
BEBANestléMilumilMunchkinUniverMilupaMAMElla's Kitchen4momsHuggies pelenkak es torlokendok