Karamalz Classic Tejserkentő malátasör 330 ml

Kellemes maláta ízű, Karamalz Classic alkoholmentes és szénsavas tejserkentő malátasör, mely malátatartalmának köszönhetően fokozza a tejtermelést.

330 ml

239 Ft

1936 készleten

+-

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Karamalz Classic Tejserkentő malátasör
alkoholmentes, szénsavas ital – 330 ml 
A természetes alapanyagokból készült Karamalz Classic tejserkentő malátasör egy különleges szénsavas és alkoholmentes malátaital.  A maláta egyike azon tápanyagforrásoknak, melyek szervezetünk növekedéséhez és kiegyensúlyozott működéséhez szükségesek. Malátatartalmának köszönhetően fokozza a tejtermelést. A szellemi frissesség biztosításához segíti a koncentráció és reakciós képességeket, miközben növeli a stressztűrő-képességet. Fogyasztása hozzájárul a szervezet megfelelő energia- és tápanyagellátásához. Egészséges szénhidrátokat tartalmaz valamint nyomelemekben gazdag, alacsony kalória tartalmú üdítőital.
330 ml
BEBANestléMilumilMunchkinUniverMilupaMAMElla's Kitchen4momsHuggies pelenkak es torlokendok