Seventh Generation Baby ökomosógél 20 mosás 1 liter

%
  • illatmentes mosógél érzékeny bababőrre
  • nem tartalmaz színezékeket, illatanyagokat és optikai fehérítőt
  • 97%-ban növényi összetevők alkotják
  • a mosógél flakonjai 99%-ban újrahasznosított műanyagból készülnek
  • mosószereinket a legmakacsabb foltokon teszteltük
  • a terméket sosem teszteltük állatokon, illetve nem tartalmaz állati eredetű összetevőket

 

2 690 Ft2 290 Ft

3 készleten

+-

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére. Budapesten akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Leírás

Seventh Generation Baby ökomosógél 20 mosás 1 liter

Seventh Generation illatmentes Baby mosógéljét a kisbabák érzékeny bőrére fejlesztettük ki, így nem tartalmaz színezékeket, illatanyagokat vagy optikai fehérítőket. 97%-ban növényi összetevők alkotják*, aminek köszönhetően biológiailag lebomló. Mosószereinket a legmakacsabb foltokon teszteltük, mint a kávé, paradicsomszósz, bor vagy csokoládé. Termékeinket sosem teszteltük állatokon, illetve nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket. Elnyerték a Leaping Bunny kegyetlenség-mentes minősítését, valamint az EU Ecolabel minősítést. Mosógél flakonjaink 99%-ban újrahasznosított műanyagból készülnek.

*A vizet nem számítva
**A színezőanyag kivételével”

A márkánk elnevezésekor ígéretet tettünk. Ígéretet, hogy minden döntésünknél, minden termékünk fejlesztésekor figyelembe vesszük a következő hét generáció egészségére és a környezetre gyakorolt hatást, és ezt tartjuk szem előtt. Mert nem élhetünk egészséges életet egy beteg bolygón.
Újradefiniáljuk a tisztaság fogalmát. A Seventh Generation termékeit kőolaj helyett növényi alapanyagokból fejlesztjük, miközben nem kötünk kompromisszumot a hatékonyságban. Nem használunk káros alapanyagokat, mint például szinezékeket, optikai fehérítőket és foszfátot. Az illatanyagaink a természetből jönnek: valódi illóolajokat használunk szintetikus parfüm helyett. Csomagolásunk is fenntartható: 100% újrahasznosított műanyag flakonokat használunk, és természetesen nem tesztelünk állatokon. Hisszük, hogy lehetséges fenntarthatóbb módon élni!

BEBANestléMilumilMunchkinTöpferUniverMilupaMAMElla's Kitchen4momsHuggies pelenkak es torlokendok