BEBA Koraszülötteknek Speciális gyógyászati célra szánt élelmiszer 400 g

0 out of 5 based on 0 customer ratings
(0 értékelés)

Speciális gyógyászati célra szánt élelmiszer alacsony születési testtömegű csecsemők diétás ellátásra

  • Születéstől kezdve 1800 g tól 5000 g ig
  • Megnövelt energiatartalommal
  • Hidrolizált fehérjével

46 készleten

-
+
4 999 Ft
12 497 Ft/kg

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

BEBA Koraszülötteknek speciális gyógyászati célra szánt tápszer 400 g 

A BEBA Koraszülötteknek speciális gyógyászati célra szánt élelmiszer alacsony születési testtömegű (koraszülött, illetve időre született, de alacsony testtömegű) csecsemők diétás ellátására szolgál, 1800 g-tól körülbelül 5000 g testsúlyig. Kizárólagos táplálásra alkalmas. Mivel a koraszülöttek bélrendszere éretlen és gyomorkapacitásuk kicsi, ezért megnövelt energiatartalmú táplálékra van szükségük a megfelelő gyarapodás eléréséhez. A tápszer csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható!

A BEBA koraszülötteknek tápszer részlegesen hidrolizált fehérjét tartalmaz, amelytől a csecsemők széklete egyes esetekben zöldes színű és lazább állagú lehet.

A tápszer nem alkalmazható tehéntejfehérje-allergia, laktóz intolerancioa, galaktozémia és glükóz-galaktóz malabszorpció esetén!

FONTOS FIGYELMEZTETÉS:
A csecsemő legjobb tápláléka az anyatej. A legegészségesebb táplálási mód a szoptatás. Amennyiben az orvos szerint nem áll rendelkezésre elegendő anyatej, vagy a szoptatásnak más akadálya van, alkalmazásásról kérdezze meg gyermekorvosát, védőnőjét.

Vásárlói vélemények

Reviews

0 az 5 csillagból

5 csillag - 0 %
4 csillag - 0 %
3 csillag - 0 %
2 csillag - 0 %
1 csillag - 0 %

Vélemény írása

BEBANestléMilumilMunchkinUniverKecskemétiMilupaMAMHipp4momsPumpkin Organics bébiételek