BEBA HA DUO Speciális tápszer enyhe székrekedés esetén 400 g 0 hó+

A BEBA HA DUO az enyhe székrekedés tüneteinél javasolt:

  • alacsony székletgyakoriság
  • kemény székletállag
  • újszülött kortól
0 out of 5 0 vásárló értékelése alapján
(0 értékelés)
2 999 Ft
7 497 Ft/kg

11 készleten

+-

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

BEBA HA DUO Speciális tápszer enyhe székrekedés esetén 400 g 0 hó+

A BEBA HA DUO az enyhe székrekedés tüneteinél javasolt: alacsony székletgyakoriság, kemény székletállag. A BEBA HA DUO olyan csecsemőtápszer, amelyben speciális eljárással alakítják a tehéntej leginkább allergizáló anyagait, a fehérjéket. Így a BEBA HA DUO azon csecsemőknek is javasolt, akik tehéntejfehérjékkel szembeni allergiára veszélyeztetettek (pl a család valamelyik tagja allergiás).

Figyelmeztetés:
A BEBA HA DUO kizárólagos táplálásra is alkalmas születéstől 6 hónapos korig, 6 hónapos kor felett pedig a vegyes étrend részeként. A tápszer csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható. Ha a csecsemő bizonyítottan tejfehérje-allergiás, a BEBA HA DUO nem alkalmazható.

A csecsemő legjobb tápláléka az anyatej. A legegészségesebb táplálási mód a szoptatás. Amennyiben az orvos szerint nem áll rendelkezésre elegendő anyatej, vagy a szoptatásnak más akadálya van, alkalmazásáról kérdezze meg gyermekorvosát, védőnőjét.

Vásárlói vélemények

0 az 5 csillagból
0 az 5 csillagból
5 csillag - 0 %
4 csillag - 0 %
3 csillag - 0 %
2 csillag - 0 %
1 csillag - 0 %

Vélemény írása

BEBANestléMilumilMunchkinUniverMilupaMAMHipp4momsHuggies pelenkak es torlokendok