Töpfer 1 Bio Kecsketej alapú anyatej-helyettesítő tápszer 400 g 0 hó+

0 out of 5 based on 0 customer ratings
(0 értékelés)
  • Ellenőrzött biogazdálkodásból származó alapanyagokból
  • Bio kecsketej alapú tápszer
  • Újszülött kortól adható

118 készleten

-
+
6 399 Ft
15 997 Ft/kg

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Töpfer 1 Bio Kecsketej alapú anyatej-helyettesítő tápszer 400 g 0 hó+

A Töpfer Bio Kecsketej alapú anyatej-helyettesítő tápszer születéstől kezdve adható a babának; akár szoptatás mellett vagy anélkül. A vizsgálatok kimutatták, hogy a kecsketej alapú anyatej-helyettesítő tápszer biztonságos alternatívája a tehéntej alapú tápszereknek. Nagy arányban tartalmaz közepes szénláncú és többszörösen telítetlen zsírsavakat, amelyek fontosak az emberi táplálkozás szempontjából. A kecsketejfehérje különleges összetétele pedig megkönnyíti az emésztést. Az 1 Bio Kecsketej alapú anyatej-helyettesítő  tápszer a tehéntej alapú tápszeréhez hasonló fehérjéket tartalmaz, ezért tehéntejfehérje-allergiás gyermekeknél nem használható. A legújabb táplálkozási ismeretek szerint előállított Töpfer 1 Bio Kecsketej alapú anyatej-helyettesítő tápszer a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelel, és minden fontos tápanyagot tartalmaz, amire a babának az első hónapokban szüksége lehet.

Különös figyelmet fordítunk a takarmány minőségére, ha biokecskékről van szó, amelyek a kecsketejes csecsemőtápunkhoz biztosítják a biotejet.

Olyan takarmánykeverékekre van szükség, amelyek megfelelnek az EU ökológiai szabványának, és nem tartalmaznak génmódosított szervezeteket.
A kukorica, a répapép, a len, a lucerna, a búzakorpa és egyéb összetevők megfelelő arányban biztosítják az optimális tápanyagtartalmat, és ennek eredményeként a legjobb tejminőséget.

Kecsketej érzékeny pocakra?

Amikor megkérdezzük édesanyáinkat (akik a legtöbbzsör a gyermekeik érzékeny pocakjáról mesélnek), többször halljuk, hogy tehéntej helyett kecsketejterméket (tej, sajt stb.) használnak a családban, és hogy a baba a pocak a kecsketejes ételeket részesíti előnyben.
A kecsketej leginkább az emésztés tekintetében különbözik a többi állati tejtől.

Fontos figyelmeztetés: A szoptatás a legjobb a babája számára.

Gyakran felvetik, hogy a kecsketej a tehéntej alternatívája.

„Kecske vs Tehén”

Amikor a „tej” kifejezést halljuk, automatikusan a tehéntejre gondolunk. Ez nem meglepő, már a reklámokban is azt mutatják nekünk gyerekként, hogy a csokoládéhoz való jó alpesi tej tehenektől származik.

A tehéntejet korábban lényegesen kisebb mennyiségben fogyasztották.
A kecske évezredek óta alapvető haszonállatként élt együtt az emberrel, és természetesen kecsketejet fogyasztottak.
A kecske már nagyon “hasznos” házi kedvenc volt, különösen akkoriban; nem sok tejet kínált, de tejet mindig adott.

Igen, a tej akkoriban értékes, jó minőségű áru volt – és mértékkel fogyasztották.

És mi lesz ma? Csak kecske?
Napjainkban a kecsketej egyre népszerűbb, mint a hagyományos tehéntej-termékek finom és jól tolerálható alternatívája.

Főleg a dél-európai országokban a kecsketejet még mindig többet fogyasztanak (mint Közép-Európában), és a tipikus étkezési szokások szerves részét képezi.

Minden nem nyugati országban a kecske a fő tejforrás. Ez meglátszik a kecsketejtermékek mediterrán és arab konyhákban való felhasználásában is.

A kecsketejet pedig 2014 óta hivatalosan is engedélyezték az EU-ban a bébiételek alapanyagaként.

Minden az ízlésről szól? Miért válik egyre népszerűbbé a kecsketej?

Ha a „kecsketej szerelmeseit” kérdezzük, az első, amit gyakran emlegetnek, az a kecsketejtermékek összetéveszthetetlenül fűszeres íze. (Ha a „kecsketejet nem szeretőket” kérdezzük, pontosan ez a sajátosság határozza meg a kecsketejet, és megosztja az emberek véleményét. Ez egy egészen különleges íz. A nagy Töpfer „kecsketejes zabkása tesztre” tavaly jelentkező anyukáink is szép számmal írták, hogy egyszerűen szeretik az ízét és szívesen fogyasztják a kecskesajtot is.

Továbbra is él a pletyka, miszerint a kecsketej „kecskeízű”. De ez honnan jön? A tej gyorsan felszívja a környező szagokat. Így fontos a tartás, a tejtermelés technológiája. A tej aromáját természetesen a kecsketakarmány befolyásolja.
Amikor a kecskék kint vannak a legelőn, friss füvet, növényeket és alkalmanként friss gallyakat esznek.

Tényleg ennyire különbözik a kecsketej a tehéntejtől?

Mivel a kecsketej kevesebb hosszú szénláncú zsírsavat tartalmaz, mint a tehéntej, az emberi szervezet lényegesen könnyebben emészthető.
A fehérje összetétele is változó, ami hozzájárul a jobb toleranciához.

„Technikailag” fogalmazva: A tehén- és kecsketej fehérjeprofilja egyértelmű különbségeket mutat. Közelebbről megvizsgálva kiderül, hogy a „fehérjetípusok” eloszlása ​​különbözteti meg őket egymástól. Az αs1-kazein fehérje (amely allergénnek tekinthető) kevésbé van jelen a kecsketejben, azaz kisebb a koncentrációja, mint a tehéntejben.

De legyen óvatos: ennek ellenére a kecsketej nem bizonyított alternatíva a már meglévő tehéntejallergiában szenvedők számára.

ÖSSZETEVŐK:

Kecsketejpor 1, Maltodextrin 1, Laktóz 1, Növényi olajok 1 (Pálmaolaj 1,2, Napraforgóolaj 1,
Repceolaj 1), dokozahexaénsav halolajból, kolin-bitartarát, kalcium-karbonát,
Nátrium-citrát, arachidonsav a Mortierella alpina olajából, C-vitamin, vas-szulfát,
L-triptofán, L-cisztin, cink-szulfát, L-izoleucin, L-tirozin, réz-szulfát, nátrium-szelenit,
E-vitamin, pantoténsav, D-vitamin, A-vitamin, niacin, biotin, B12-vitamin, K-vitamin, folsav,
Mangán-szulfát, B1-vitamin, B6-vitamin, kálium-jodát.

jelmagyarázat:

1 ökológiai termelésből
2 bio pálmaolaj fenntartható termesztésből

Vásárlói vélemények

Reviews

0 az 5 csillagból

5 csillag - 0 %
4 csillag - 0 %
3 csillag - 0 %
2 csillag - 0 %
1 csillag - 0 %

Vélemény írása

BEBANestléMilumilMunchkinUniverKecskemétiMilupaMAMHipp4momsPumpkin Organics bébiételek