4x Milumil 2 Anyatej kiegészítő tápszer 6 hó+ 600 g (2400 g)

%
11 996 Ft9 690 Ft
4 037 Ft/kg

25 készleten

+-

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

4x Milumil 2 Anyatej- kiegészítő tápszer 6 hó+ 600 g (2400 kg)

A szoptatás időszakában az anyatej elősegíti a baba egészséges fejlődését és védekezőképességét. A Milumil tápszereket az anyatej összetételét szem előtt tartva, kifejezetten a csecsemők igényeinek megfelelően fejlesztették ki. A 2x Milumil 2 Anyatej- kiegészítő tápszer vegyes táplálékkal kiegészítve tartalmaz minden olyan tápanyagot, ami a baba egészséges növekedéséhez és fejlődéséhez szükséges 6 hónapos kor felett.

Milumil 2 Anyatej kiegészítő tápszer Pronutra+™ formulával mely válogatott összetevők egyedi keveréke:

  • Oligoszacharid keverék**
  • LCP AA/DHA
  • C-vitamin
  • D-vitamin
    **scGOS/lcFOS (9:1)

A Pronutraˢ™ formula C- és D-vitaminokat tartalma hozzájárul az immunrendszer egészséges működéséhez.

Kiváló Milumil minőséget:

✔ gondosan válogatjuk és ellenőrizzük a felhasznált alapanyagokat
✔ konzerváló-, színező-, és mesterséges aromaanyagokat nem használunk a hatályos rendeleteknek megfelelően
✔ szigorúan ellenőrizzük a gyártási folyamatot

Nutricia – anyatejkutató-központ:
Az anyatej a legjobb babád számára, támogatja immunrendszerét. Több, mint 30 évet szenteltünk már az anyatej vizsgálatának és megértésének. A Milumil termékek fejlesztése ennek a kutatásnak az eredménye.

Kisgyermeked táplálását tovább folytathatod 9 hónapos kora után is, a Milumil 3 tejalapú anyatej-kiegészítő tápszerekkel.

Fontos figyelmeztetés! Az anyatej a legjobb a csecsemő számára, 6 hónapos korig a kizárólagos szoptatás a legideálisabb táplálási mód. Az anyatej-kiegészítő tápszer vegyes táplálékkal kiegészítve adható, nem alkalmas 6 hónapos kor előtt az anyatej helyettesítésére. A hozzátáplálást csak orvosi, táplálkozástudományi vagy gyógyszerészeti szakemberek tanácsára ajánlott megkezdeni, a csecsemő egyedi növekedési és fejlődési igényeit figyelembe véve. A termék alkalmazása előtt annak megfelelő elkészítésére, tárolására és megsemmisítésre vonatkozó információk érdekében olvassa el az adott termék címkéjét.

BEBANestléMilumilMunchkinUniverMilupaMAMElla's Kitchen4momsHuggies pelenkak es torlokendok