WaterWipes Nedves törlőkendő 60 db

A világ legtisztább nedves törlőkendője a természetes bőrápolásért, tisztításért.

  • vegyszermentes
  • 99,9% tisztított víz
  • 0,1% grapefruit mag kivonat
  • újszülött kortól
  • használható az egész testen
999 Ft
166 Ft/10 db

228 készleten

+-

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére. Budapesten akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Leírás

WaterWipes Nedves törlőkendő 60 db

A világ legtisztább törlőkendője.

A WaterWipes nedves törlőkendő már születéstől kezdve használható. Az újszülött csecsemők bőre ötször vékonyabb, mint a felnőtteké, ezért van szükség a lehető leggyengédebb ápolásra. A napi 10 pelenkacsere alkalmával képzeld csak el, hányszor kerülhet vegyi anyagokkal kapcsolatba a kicsi bőre, amik végül a pelenka és a bababőre közé zárunk a pelussal.

A WaterWipes törlőkendő kitűnő segítség akkor is amikor sajnos megjelentek  már a pelenka kiütések vagy kipirosodott a baba bőre esetleg ekcéma tünetei jelennek meg, hiszen a WaterWipes egyáltalán nem irritálja a bőrt.

99,9% tisztított vízből és 0,1% grapefruit mag kivonatból áll, a lehető leglágyabb tisztítás érdekében.

A WaterWipes nedves törlőkendőt úgy tervezték, hogy a lehető leggyengédebb legyen a csecsemők érzékeny bőréhez. Az egyetlen olyan törlőkendő, amely 99,9% vizből és egy csepp grapefruit mag kivonatból tevődik őssze – ezáltal a lehető legtermészetesebb bőrápoló. A WaterWipes nem irritálja a bőrt és biztonságosan használható az érzékeny bőrű babáknál is.