Baby Dove Biológiailag lebomló illatmentes törlőkendő 12x 75 db (900 db)

-17%
0 out of 5 based on 0 customer ratings
(0 értékelés)
  • Újszülött kortól használható
  • Illatanyagmentes törlőkendő érzékeny bőrre
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt
  • Természetes eredetű növényi szálakból készült
  • Olyan gyengéd, mint a víz
  • Illatanyagmentes, hipoallergén
  • Biológiailag lebomló
Dove Baby Biológiailag lebomló illatmentes törlőkendő 75 db
12 × Baby Dove Biológiailag lebomló illatmentes törlőkendő 75 db

Elfogyott

999 Ft
900 db

Elfogyott

11 998 Ft9 999 Ft
111 Ft/10 db

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Baby Dove Biológiailag lebomló illatmentes törlőkendő 12x 75 db (900 db)

Szeretnél környezetbarátabb módon élni? Az új Baby Dove biológiailag lebobomló illatmentes törlőkendő gyengéden ápolja a babák bőrét és akár kevesebb mint 6 hét alatt lebomlik a természetben*. A törlőkendők a babatáskák elengedhetetlenül fontos kellékei és most biológiailag lebontható formában is mindig nálad lehetnek. A hagyományos Baby Dove törlőkendőhöz hasonlóan ez a törlőkendő is alkoholmentes és a gyengéden ápolja és tisztítja a legkisebbek bőrét, és segít puhává és simává tenni azt. Ez a könnyű, puha növényi alapú szálakból készült törlőkendő a modern szülők igényeit szem előtt tartva készült. Az új, lebontható törlőkendőnk igazán környezetbarát, így miközben a babád bőrét ápolod, a környezetet is óvod. *A lebomlás ideje a körülményektől függően változhat.

Tudjuk, hogy nincs jó vagy rossz út szülőként – csak a Te utad. Ezért hoztuk létre a Baby Dove-ot, hogy segítsen Téged a babád gondozásában ezen az izgalmas, de néha ijesztő utazáson. Termékeink ápolják a babák bőrét, túlmutatva a gyengédségen, segítenek visszaállítani a bőr nedvességtartalmát, melyből az újszülöttek könnyen veszítenek.

Vásárlói vélemények

Reviews

0 az 5 csillagból

5 csillag - 0 %
4 csillag - 0 %
3 csillag - 0 %
2 csillag - 0 %
1 csillag - 0 %

Vélemény írása

BEBANestléMilumilMunchkinUniverKecskemétiMilupaMAMHipp4momsPumpkin Organics bébiételek