Naty Eco Ökológiailag lebomló pelenka 3 Midi (4-9 kg) 31 db

4 290 Ft

Elfogyott

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére. Budapesten akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Leírás

Naty Eco Ökológiailag lebomló nadrágpelenka
3 Midi 4-9 kg
31 db
  • Az első Eco-pelenka az OK Biobased tanúsítványnal mely a világ egyik legmagasabb elvárásokat támasztó, független nonprofit szervezete
  • A Svéd Asztma és Allergia egyesület által hitelesített
  • Azért készült, hogy minimalizálja az allergia és pelenka kiütés kockázatát
  • GMO-mentes, természetes kukoricaalapú összetétel
  • Természetes és megújuló anyagok felhasználásával
  • Klór, latex, és illatanyagtól mentes
  • Természetesen lélegző

Természetesen lélegző pelenka:
A kukoricakeményítő alapú összetevő, a műanyaggal ellentétben lélegzik, ami levegősebb, szárazabb és ugyanakkor kényelmesebb viselést eredményez. Így segít megelőzni a pelenka okozta kiütését – mely a pelenka egyik fő előnye sok Naty pelus használó szülő szerint.

Természetes és megújuló anyagok:
A pelenka főbb összetevői a skandináv erdőkből felelősségteljes gazdálkodásokból származnak, melyek FSC tanúsítvánnyal is rendelkeznek. A pelenka különféle rétegei szintén természetes, biológiailag lebomló anyagokból készülnek. Minden termékünk 100% -ban GMO-mentes.

GMO mentes természetes kukorica alapú rétegek
GMO-mentes kukoricakeményítő összetevőket használunk a pelenkában. Ez a teljesen biológiailag lebomló anyag ugyanolyan hatásos mint a műanyag – csak sokkal bőrbarátabb a babának, mivel semmilyen káros vegyi anyagot sem tartalmaz.

Klór és illatanyag mentes pelenkák:
A Naty pelenkák 100% -ban klórmentesek és nem tartalmaznak parfümöt – ezáltal is csökkentve a baba bőrével érintkező káros vegyi anyagok mennyiségét.

Független tanúsítványok:
A Naty pelenkák Vincotte átlat hitelesített tanúsítvánnyal rendelkeznek. A Vincotte egy független, nemzetközileg elismert tanúsító szervezet, amely a nyersanyagok megújíthatóságának elemzésére szakosodott. Ez is egyike azon kevés tanúsító testületnek a világon, amely mind az európai, mind az észak-amerikai szabványokat alkalmazza.

További információk

Tömeg 2 kg
BEBANestléMilumilMunchkinTöpferUniverMilupaMAMElla's Kitchen4momsHuggies pelenkak es torlokendok