Naty Eco Ökológiailag lebomló Bio bugyipelenka 4 Maxi (8-15 kg) 22 db

  • A puha, ruha-szerű érzés
  • Természetes lebomló anyagok
  • Klór és illatmentes
  • Természetes és megújuló összetevők felhasználásával
  • Szivárgásgátló
  • Kukorica alapú pelenkabelső
  • Lélegző anyagok
4 990 Ft
226 Ft/db

3 készleten

+-

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére. Budapesten akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Leírás

Naty Eco Ökológiailag lebomló Bio bugyipelenka 4 Maxi (8-15 kg) 22 db

Naty Eco felhúzható bugyipelenka formájában is biztosítja növekvő gyermeked számára a könnyed és szabad mozgást, természetbarát módon, miközben a Naty-től megszokott megbízható szivárgás elleni védelmet nyújtja.

A Naty feltéphető oldalú, egyszerűen felhúzható bugyipelenkáit a rugalmas kialakításuknak köszönhetően már a kicsik is könnyedén használhatják akár önállóan is. A puha alsónadrág szerű anyagoknak, a rugalmas comb körüli kialakításnak köszönhetően gyermeked kényelmesen és szabadon izeghet-mozoghat. A Naty által szabadalmaztatott, pelenka belsejében található csatornák kialakításával a pelenka kevésbé duzzad meg, miközben hatékonysága javul, így folyamatosan megfelelően illeszkedik.

A Naty Eco Ökológiailag lebomló leszoktató pelenkák 100% -ban klórmentesek. Az nedvszívó mag teljes mértékben fenntartható  skandináv erdőkből származik, így rendelkezik a rendkívül szigorú nemzetközi FSC tanúsítvánnyal.

GMO-mentes kukoricakeményítő-réteget használnak szivárgásgátlónak. Ez az anyag teljesen biológiailag lebomló de ugyanolyan hatásos, mint a műanyagok – csak sokkal kedvezőbb hatású a baba egészségére nézve, mivel nem tartalmaz káros vegyi anyagokat.

A kukoricakeményítő filmréteg a műanyagtól eltérően lélegzik. Ez teszi levegősebbé, szárazabbá és kényelmesebbé a pelenkát. Ezen anyagok használatával elkerülhető a pelenka kiütés is – ami a szülők szerint a Naty Eco pelenkák egyik fő előnye.

Naty pelenka 100% klór-, fehérítő- és illatmentes – így csökkentve az esélyét, hogy káros anyag ne kerülhessen érintkezésre a baba bőrével.