Libero Newborn 1 Nadrágpelenka (2-5 kg) 78 db

 • Rendkívül puha, légáteresztő anyagok
 • Gyengéd gondoskodás a köldök védelmében
 • Szivárgásmentes derékgumírozás
 • Nedvességjelző csík, hogy tudd, ha eljött a pelenkacsere ideje
0 out of 5 0 vásárló értékelése alapján
(0 értékelés)
3 499 Ft
44 Ft/db

31 készleten

+-

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Libero Newborn 1 Nadrágpelenka (2-5 kg) 78 db

A puha csatornák és az elasztikus derékgumírozás kényelmes, megbízható illeszkedést biztosít. A nedvességjelző csík jelzi, ha eljött a pelenkacsere ideje. A kimondottan újszülötteknek szánt Libero Newborn 1 nadrágpelenka  a 2–5 kg súlyú babáknak lett tervezve, ügyelve az érzékeny köldök védelmére.

 • Nedvességjelző csík:
  Milyen gyakran kell pelenkát cserélni? A nedvességjelző csík segít: ha a sárga csík kékre vált, tudni fogod, hogy itt az idő. A Libero Newborn 1 pelenka külső oldalán található nedvességjelző csík mindig megmutatja, hogy mikor jött el a pelenkacsere ideje.
 • Gyengéd köldökvédelem:
  A Libero Newborn pelenka speciális kialakítása óvja a baba érzékeny köldökét, míg a pelenka kényelmesen körülfogja a baba derekát.
 • Szivárgás elleni kettős védőgátak:
  A kettős szivárgás elleni védelmének köszönhetően napi 24 órában biztonságos védelmet nyújt. A védőgátak finoman körülfogják a baba combját, hogy megakadályozzák a szivárgást.
 • Bőrgyógyászatilag tesztelt:
  A rendkívül puha Libero Newborn 1 nadrágpelenka kifejezetten az újszülöttek érzékeny bőrére készült. Bőrgyógyászatilag tesztelt, hogy a pelenka a lehető legtermészetesebb gondoskodást nyújtsa a baba bőrének.
 • Nem tartalmaz testápolót:
  Ahogy babáddal egyre jobban megismeritek egymást, apránként kitapasztalod, hogy mire van igazán szüksége. A Libero Newborn pelenkákban nincs testápoló, hogy te dönthesd el, mi kell a gyermeked érzékeny bőrének.
 • Nedvszívó mag:
  A szuper nedvszívó képességű magnak köszönhetően a baba éjjel-nappal szárazon marad és jól érzi magát a pelenkában. A Libero Newborn 1 nadrágpelenka megbízható védelmet nyújt, és gondoskodik arról, hogy a baba bőre megőrizze a puhaságát.
 • Kényelmes csatornák:
  A Libero Newborn pelenka speciális csatornái biztosítják a rugalmas illeszkedést. A pelenka igazodik a baba testének alakjához, és mindig kényelmesen rásimul. Így folyamatosan biztonságban tudhatod apróságodat.
 • Puha, elasztikus derékrész:
  A puha és kényelmes derékgumírozás finoman rásimulva veszi fel a baba alakját, így segít elkerülni az esetleges szivárgást, eközben megfelelő kényelmet biztosít a legkisebbek számára.
 • Puha és légátersztő belső anyagok:
  A Libero Newborn pelenkák belső borítása minden eddiginél puhább, hogy gyengéden gondoskodjon a babáról. A tökéletesen illeszkedő pelenka és a légáteresztő anyagok biztosítják, hogy a pelenka éjjel-nappal puhán és szárazon tartsa a baba bőrét.

Mindegyik Libero Newborn pelenka rendelkezik a hivatalos Nordic Ecolabel tanúsítvánnyal. Emellett FSC-tanúsítvány is igazolja a fenntarthatóbb társadalom és erdőgazdálkodás érdekében tett erőfeszítéseiket.

A Libero célja, hogy minél inkább csökkentsék a környezetterhelést, így gondosan ügyelnek szállítóik megfelelő kiválasztására, a környezetbarát gyártási folyamatokra és a felhasznált anyagokra. Így tehát bármelyik Libero terméket is választod, biztos lehetsz benne, hogy környezetünkre is tekintettel vagy.

Vásárlói vélemények

0 az 5 csillagból
0 az 5 csillagból
5 csillag - 0 %
4 csillag - 0 %
3 csillag - 0 %
2 csillag - 0 %
1 csillag - 0 %

Vélemény írása

BEBANestléMilumilMunchkinUniverMilupaMAMHipp4momsHuggies pelenkak es torlokendok