3x Bella Baby Happy pelenka Big Pack 6 Junior Extra (16+ kg) 54 db (162 db)

%

A Bella Happy Junior Extra pelenka (16 kg+) a mozgás szabadságát adja minden kis totyogónak, ugyanakkor biztos védelmet jelent a kiszivárgással vagy az átnedvesedéssel szemben. Az innovatív 360° Comfort System fejlesztésnek köszönhetően kiváló illeszkedést biztosít.

12 870 Ft10 990 Ft
67 Ft/db

4 készleten

+-

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére. Budapesten akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Leírás

Bella Baby Happy pelenka Big Pack 6 Junior Extra (16+ kg)
3 x 54 db (162 db)

16 kg súly feletti, erős, masszív alkatú totyogóknak a bilireszoktatás időszakára ajánlott pelenkaméret. A bilihasználat előtt általában ez az utolsó pelenkaméret. A többszörösen visszazárható tépőzárak a bilire szoktatás időszakában nagyon előnyösek.

Ahogy a kisbabák nőnek, fejlődnek, kezdenek már minden irányba forogni, kúszni, mászni, idővel felülnek, majd felállnak és önállóan járnak, felfedezik környezetüket. Ezen eltérő fejlődési szakaszokban a pelenkának nemcsak a szárazság érzetét kell biztosítania számukra, ami egy alapvető funkció, hanem meg kell adnia a kicsik maximális mozgás szabadságát is.

A pelenka rugalmas kialakítása, és az anatómiailag meghatározott abszorbens mag is segít abban, hogy a pelenka a lehető legkényelmesebb legyen. Ennek köszönhetően jól illeszkedik, és nem is korlátozza a babát a mozgásban. A pelenka belső fedőrétege egyenletesen eloszlatja a nedvességet a pelenka teljes hosszában, és elszigeteli a nedvességtől a baba bőrét.

Ezt tudja a 360° Comfort System fejlesztésünk.

A pelenka Air-Flow technológiájú légáteresztő külső borítása biztosítja, hogy a baba bőre folyamatosan szellőzzön, ami megvédi bőrét a pelenkakiütéstől, és csökkenti az irritáció lehetőségét.

A Quick Dry speciális szövésű fedőréteg felgyorsítja a nedvességeloszlást a pelenka teljes hosszában, ami biztosítja a maximálisan száraz érzetet.

A Flexi Fit kialakítás, a magas derékrész és a széles tépőzárak nagymértékben rugalmasak, ami kivételes mozgásszabadságot ad a babának.

Anatómialag meghatározott abszorbens mag a tökéletes  nedvességelosztásért valamint segít abban is, hogy a pelenka a lehető legjobban illeszkedjen a baba ágyékrészén.

gondoskodas pelenka

BEBANestléMilumilMunchkinTöpferUniverMilupaMAMElla's Kitchen4momsHuggies pelenkak es torlokendok