3x Bella Baby Happy pelenka Big Pack 4+ Maxi+ (9-20 kg) 62 db (186 db)

%

A Bella Baby Happy Maxi Plus (9 – 20 kg) méretű pelenka az elasztikus derékrésznek, a rugalmas tépőzárral történő rögzítésnek és a redőzött, szivárgás elleni védőgátaknak köszönhetően megbízható védelmet nyújt a kicsiknek.

11 970 Ft10 590 Ft
56 Ft/db

Elfogyott

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére. Budapesten akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Leírás

3x Bella Baby Happy pelenka 4+ Maxi+ (9-20 kg)
3 x 62 db (186 db)

Ahogy a kisbabák fejlődnek, kezdenek már minden irányba forogni, mászni, idővel felülnek, majd felállnak és önállóan járnak, felfedezik környezetüket. Ezen eltérő szakaszokban a pelenkának nemcsak a szárazság érzetét kell biztosítania, hanem a kicsik maximális mozgás szabadságát is biztosítaniuk kell.

A pelenka rugalmas kialakítása, és az anatómiailag meghatározott abszorbens mag is segít abban, hogy a pelenka a lehető legkényelmesebb legyen. Ugyanakkor jól illeszkedik, és nem is korlátozza a babát a mozgásban. A pelenka belső fedőrétege amellett, hogy egyenletesen eloszlatja a nedvességet a pelenkában, egyúttal el is szigeteli a nedvességtől a baba bőrét.

Ezt tudja a 360° Comfort System fejlesztésünk.

A pelenka Air-Flow technológiájú légáteresztő külső borítása biztosítja, hogy a baba bőre folyamatosan szellőzzön, ami megvédi bőrét a pelenkakiütéstől, és csökkenti az irritáció lehetőségét.

A Quick Dry speciális szövésű fedőréteg felgyorsítja a nedvességeloszlást a pelenka teljes hosszában, ami biztosítja a maximálisan száraz érzetet.

A Flexi Fit kialakítás, a magas derékrész és a széles tépőzárak nagymértékben rugalmasak, ami kivételes mozgásszabadságot ad a babának.

Anatómialag meghatározott abszorbens mag a tökéletes  nedvességelosztásért valamint segít abban is, hogy a pelenka a lehető legjobban illeszkedjen a baba ágyékrészén.