Bella Baby Happy nadrágpelenka 4+ Maxi+ (9-20 kg) 62 db Big Pack

A Bella Baby Happy Maxi Plus (9 – 20 kg) méretű pelenka az elasztikus derékrésznek, a rugalmas tépőzárral történő rögzítésnek és a redőzött, szivárgás elleni védőgátaknak köszönhetően megbízható védelmet nyújt a kicsiknek.

3 990 Ft
64 Ft/db

Elfogyott

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére. Budapesten akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Leírás

Bella Baby Happy nadrágpelenka 4+ Maxi+ Big Pack
9-20 kg – 62 db

Ahogy a kisbabák nőnek, fejlődnek, kezdenek már minden irányba forogni, kúszni, mászni. Idővel felülnek, majd felállnak és önállóan járnak, felfedezik környezetüket. Ezen eltérő fejlődési szakaszokban a pelenkának a szárazság érzetét kell biztosítania számukra. Ezen felül meg kell adnia a kicsik maximális mozgás szabadságát is.

A pelenka rugalmas kialakítása, és az anatómiailag meghatározott abszorbens mag segít abban, hogy a pelenka a lehető legkényelmesebb legyen. Ez mellett jól illeszkedik, és nem korlátozza a babát a mozgásban. A pelenka belső fedőrétege egyenletesen oszlatja el a nedvességet a pelenka teljes hosszában, és el is szigeteli a nedvességtől a baba bőrét.

Ezt tudja a 360° Comfort System fejlesztésünk.

A pelenka Air-Flow technológiájú légáteresztő külső borítása biztosítja, hogy a baba bőre folyamatosan szellőzzön, ami megvédi bőrét a pelenkakiütéstől, és csökkenti az irritáció lehetőségét.

A Quick Dry speciális szövésű fedőréteg felgyorsítja a nedvességeloszlást a pelenka teljes hosszában, ami biztosítja a maximálisan száraz érzetet.

A Flexi Fit kialakítás, a magas derékrész és a széles tépőzárak nagymértékben rugalmasak, ami kivételes mozgásszabadságot ad a babának.

Anatómialag meghatározott abszorbens mag a tökéletes  nedvességelosztásért valamint segít abban is, hogy a pelenka a lehető legjobban illeszkedjen a baba ágyékrészén.