3x Bella Baby Happy Maxi Nadrágpelenka Big Pack 4 (8-18 kg) 66 db (198 db)

%

A Bella Baby Happy Maxi nadrágpelenka (8 – 18 kg) az elasztikus derékrésznek, a rugalmas tépőzárral történő rögzítésnek és a redőzött, szivárgás elleni védőgátaknak köszönhetően megbízható védelmet nyújt a kicsiknek.

12 870 Ft10 990 Ft
55 Ft/db

19 készleten

+-

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

3x Bella Baby Happy Maxi nadrágpelenka (8-18 kg) Big Pack
3 x 66 db (198 db)

Már első látásra is bababarát a Bella Baby Happy Maxi nadrágpelenka külseje a sok bájos figura jóvoltából. A pelenkacserék a játékos mintáknak köszönhetően szórakoztató élményt is nyújtanak. A baba egyre élénkebb lesz, egyre többet mocorog, így kiemelten fontos, hogy a pelenka pontosan illeszkedjen alkatához, ugyanakkor ne gátolja a mozgásban, és ne is dörzsölje érzékeny bőrét.

Ahogy a kisbabák fejlődnek, kezdenek már minden irányba forogni, mászni, idővel felülnek, majd felállnak és önállóan járnak, felfedezik környezetüket. Ezen eltérő szakaszokban a pelenkának nemcsak a szárazság érzetét kell biztosítania, hanem a kicsik maximális mozgás szabadságát is biztosítaniuk kell.

A pelenka rugalmas kialakítása, és az anatómiailag meghatározott abszorbens mag is segít abban, hogy a pelenka a lehető legkényelmesebb legyen. Ugyanakkor jól illeszkedik, és nem is korlátozza a babát a mozgásban. A pelenka belső fedőrétege amellett, hogy egyenletesen eloszlatja a nedvességet a pelenkában, egyúttal el is szigeteli a nedvességtől a baba bőrét.

Ezt tudja a 360° Comfort System fejlesztésünk.

  • A pelenka Air-Flow technológiájú légáteresztő külső borítása biztosítja, hogy a baba bőre folyamatosan szellőzzön, ami megvédi bőrét a pelenkakiütéstől, és csökkenti az irritáció lehetőségét.
  • A Quick Dry speciális szövésű fedőréteg felgyorsítja a nedvességeloszlást a pelenka teljes hosszában, ami biztosítja a maximálisan száraz érzetet.
  • A Flexi Fit kialakítás, a magas derékrész és a széles tépőzárak nagymértékben rugalmasak, ami kivételes mozgásszabadságot ad a babának.
  • Anatómialag meghatározott abszorbens mag a tökéletes  nedvességelosztásért valamint segít abban is, hogy a pelenka a lehető legjobban illeszkedjen a baba ágyékrészén.

gondoskodas pelenka

BEBANestléMilumilMunchkinUniverMilupaMAMElla's Kitchen4momsHuggies pelenkak es torlokendok