3x Bella Baby Happy pelenka Big Pack 5 Junior (12-25 kg) 58 db (174 db)

%

A Bella Happy Junior pelenka (12-25 kg) a mozgás szabadságát adja minden kis totyogónak, ugyanakkor biztos védelmet jelent a kiszivárgással vagy az átnedvesedéssel szemben. Az innovatív 360° Comfort System fejlesztésnek köszönhetően kiváló illeszkedést biztosít.

12 870 Ft10 990 Ft
63 Ft/db

4 készleten

+-

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Bella Baby Happy pelenka Big Pack 5 Junior (12-25 kg)
3 x 58 db (174 db)

12 – 25 kg súly közötti totyogók számára, akik megtették már az elős lépéseket.

Ahogy a kisbabák nőnek, fejlődnek, kezdenek már minden irányba forogni, kúszni és mászni. Idővel felülnek, majd felállnak és önállóan járnak, felfedezik környezetüket. Ezen eltérő fejlődési szakaszokban a pelenkának nemcsak a szárazság érzetét kell biztosítania számukra, hanem meg kell adnia a kicsik maximális mozgásszabadságát is.

A pelenka rugalmas kialakítása, és az anatómiailag meghatározott abszorbens mag segít abban, hogy a pelenka a lehető legkényelmesebb legyen. Mindenhol jól illeszkedik, és nem korlátozza a babát a mozgásban. A pelenka belső fedőrétege egyenletesen eloszlatja a nedvességet a pelenka teljes hosszában, és elszigeteli a nedvességtől a baba bőrét.

Ezt tudja a 360° Comfort System fejlesztésünk.

A pelenka Air-Flow technológiájú légáteresztő külső borítása biztosítja, hogy a baba bőre folyamatosan szellőzzön, ami megvédi bőrét a pelenkakiütéstől, és csökkenti az irritáció lehetőségét.

A Quick Dry speciális szövésű fedőréteg felgyorsítja a nedvességeloszlást a pelenka teljes hosszában, ami biztosítja a maximálisan száraz érzetet.

A Flexi Fit kialakítás, a magas derékrész és a széles tépőzárak nagymértékben rugalmasak, ami kivételes mozgásszabadságot ad a babának.

Anatómialag meghatározott abszorbens mag a tökéletes  nedvességelosztásért valamint segít abban is, hogy a pelenka a lehető legjobban illeszkedjen a baba ágyékrészén.

gondoskodas pelenka

Additional Information

BEBANestléMilumilMunchkinUniverMilupaMAMElla's Kitchen4momsHuggies pelenkak es torlokendok