Libero Comfort nadrágpelenka 4 (7-11 kg) 2x 84 db (168 db)

%

Babád még nem áll biztos lábakon, de már megkezdte a világ felfedezését? Akkor a 4-es méretű Comfort pelenka (7-11 kg) kényelmes védelmet nyújt, és minden pillanatban illeszkednek a baba testére.

11 980 Ft10 490 Ft
62 Ft/db
Libero Comfort nadrágpelenka 4 (7-11 kg) Mega Pack 84 db ikon
5 990 Ft 5 490 Ft
168 db pelenka

17 készleten

+-

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére. Budapesten akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Leírás

Libero Comfort nadrágpelenka 4 (7-11 kg) 2x 84 db (168 db)

Akár mozgolódik, akár alszik a baba, mindig boldognak és nyugodtnak kell lennie. A 4-es méretű Libero Comfort pelenka alkalmazkodik a kicsi mozdulataihoz, és mozgás közben is kényelmes védelmet nyújt. A nedvszívó és légáteresztő anyagok puhán és szárazon tartják a bőrt. Amíg a baba súlya 7–11 kg között van, ez a pelenka éjjel és nappal is tökéletesen illeszkedik rá.

 • Puha, szivárgás elleni védőgátak:
  A Libero Comfort pelenka még puhább, védőgátjai biztonságos védelmet nyújtanak megakadályozva a szivárgást, ugyanakkor kényelmesen körülfogják a baba combját.
 • Nedvszívó mag:
  Amikor a nap nagy része még alvással és pihenéssel telik, fontos, hogy a pelenka és a baba bőre száraz maradjon. A 4-es méretű Libero Comfort pelenka ezért rendkívül nagy nedvszívó képességgel rendelkezik.
 • Bőrgyógyászatilag tesztelt:
  A Libero Comfort pelenkák nemcsak kényelmes védelmet biztosítanak, hanem egyben természetes módon, gyengéden óvják a baba bőrét is. A valódi gondoskodás érdekében a pelenkákat bőrgyógyászatilag is tesztelték.
 • Nem tartalmaz testápolót:
  A Libero Comfort pelenkák nem tartalmaznak testápolót, hogy te magad dönthess arról, milyen testápoló, krém, kenőcs vagy olaj felel meg legjobban a babád érzékeny bőrének.
 • Puha, elasztikus derékgumírozás:
  A  pelenka puhán rásimul a baba érzékeny bőrére. Az elasztikus derékgumírozás alkalmazkodik a legapróbb mozdulatokhoz is, és mindig jól illeszkedik a baba kis pocakjára.
 • Elasztikus oldalsó részek:
  A puha, elasztikus oldalsó részek gyengéden rásimulnak a baba finom bőrére, így napszaktól függetlenül mindig kényelmes viseletet biztosít.
 • Rendkívül puha anyagok:
  A Libero Comfort pelenka gyengéden védi a pici babák érzékeny bőrét. A szuperpuha anyagoknak köszönhetően a pelenka éjjel-nappal kényelmes viseletet biztosít.
 • Könnyű rögzítés:
  A  Libero Comfort pelenka minden pillanatban rásimul a baba pocakjára. A praktikus, öntapadó ragasztószalag segítségével a pelenka kényelmes és rugalmas marad a legapróbb mozgásnál is.
 • Légáteresztő anyagok:
  A kényelmes, légáteresztő anyagoknak köszönhetően a pelenka felső rétege mindig puha, száraz érzést nyújt.

Kényelmes, jól illeszkedő Libero Comfort pelenkák Nordic Ecolabel tanúsítvánnyal rendelkeznek. Emellett FSC-tanúsítvány is igazolja a fenntarthatóbb társadalom és erdőgazdálkodás érdekében tett erőfeszítéseiket.

A Libero célja, hogy minél inkább csökkentsék a környezetterhelést, így gondosan ügyelnek szállítóik megfelelő kiválasztására, a környezetbarát gyártási folyamatokra és a felhasznált anyagokra. Így tehát bármelyik Libero terméket is választod, biztos lehetsz benne, hogy környezetünkre is tekintettel vagy.

BEBANestléMilumilMunchkinUniverMilupaMAMElla's Kitchen4momsHuggies pelenkak es torlokendok