Naty Eco Nadrágpelenka 5-ös méret (11-25 kg) 3x 40 db (120 db)

0 out of 5 based on 0 customer ratings
(0 értékelés)
Naty Eco Ökológiailag lebomló nadrágpelenka

A Naty eldobható öko-pelenkák a világ, vezető, környezetbarát pelenkái. 100%-ban biológiailag lebomló, ökológiai gazdaságokból származó természetes és megújuló anyagokból készülő, PVC és illatmentes, lélegző.

Naty Eco Nadrágpelenka 5-ös méret (11-25 kg) 42 db
3 × Naty Eco Nadrágpelenka 5-ös méret (11-25 kg) 40 db

Elfogyott

6 690 Ft
126 db pelenka

Elfogyott

20 070 Ft18 990 Ft
158 Ft/db

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Naty Eco Nadrágpelenka 5 -ös méret (11-25 kg) 3x 40 db (120 db)

A Naty nadrágpelenkák Vincotte átlat hitelesített tanúsítvánnyal rendelkeznek. A Vincotte egy független, nemzetközileg elismert tanúsító szervezet, amely a nyersanyagok megújíthatóságának elemzésére szakosodott. Ez is egyike azon kevés tanúsító testületnek a világon, amely mind az európai, mind az észak-amerikai szabványokat alkalmazza. A Naty Eco nadrágpelenka 5-ös mérete a 11 és 25 kg közötti babáknak biztosít kényelmes és megbízható viseletet, míg a 150 db nagyjából fedezheti a havi pelus szükségleteiteket.

  • Az első Eco-pelenka az OK Biobased tanúsítványnal mely a világ egyik legmagasabb elvárásokat támasztó, független nonprofit szervezete
  • Naty Eco Ökológiailag lebomló nadrágpelenka természetesen lélegző pelenka
  • A Svéd Asztma és Allergia egyesület által hitelesített
  • Azért készült, hogy minimalizálja az allergia és pelenka kiütés kockázatát
  • GMO-mentes, természetes kukoricaalapú összetétel
  • Természetes és megújuló anyagok felhasználásával
  • Klór, latex, és illatanyagtól mentes
  • Természetesen lélegző

Természetesen lélegző pelenka:
A kukoricakeményítő alapú összetevő, a műanyaggal ellentétben lélegzik, ami levegősebb, szárazabb és ugyanakkor kényelmesebb viselést eredményez. Így segít megelőzni a pelenka okozta kiütését – mely a pelenka egyik fő előnye sok Naty pelus használó szülő szerint.

Természetes és megújuló anyagok:
A pelenka főbb összetevői a skandináv erdőkből felelősségteljes gazdálkodásokból származnak, melyek FSC tanúsítvánnyal is rendelkeznek. A pelenka különféle rétegei szintén természetes, biológiailag lebomló anyagokból készülnek. Minden termékünk 100% -ban GMO-mentes.

GMO mentes természetes kukorica alapú rétegek
GMO-mentes kukoricakeményítő összetevőket használunk a pelenkában. Ez a teljesen biológiailag lebomló anyag ugyanolyan hatásos mint a műanyag – csak sokkal bőrbarátabb a babának, mivel semmilyen káros vegyi anyagot sem tartalmaz.

Klór és illatanyag mentes pelenkák:
A Naty pelenkák 100% -ban klórmentesek és nem tartalmaznak parfümöt – ezáltal is csökkentve a baba bőrével érintkező káros vegyi anyagok mennyiségét.

 

Vásárlói vélemények

Reviews

0 az 5 csillagból

5 csillag - 0 %
4 csillag - 0 %
3 csillag - 0 %
2 csillag - 0 %
1 csillag - 0 %

Vélemény írása

BEBANestléMilumilMunchkinUniverKecskemétiMilupaMAMHipp4momsPumpkin Organics bébiételek