Bella Baby Happy Nadrágpelenka Junior Extra 6-os méret (16+ kg) 54 db

-14%
0 out of 5 based on 0 customer ratings
(0 értékelés)

A Bella Happy Junior Extra pelenka (16 kg+) a mozgás szabadságát adja minden kis totyogónak, ugyanakkor biztos védelmet jelent a kiszivárgással vagy az átnedvesedéssel szemben. Az innovatív 360° Comfort System fejlesztésnek köszönhetően kiváló illeszkedést biztosít.

1 készleten

6 499 Ft5 599 Ft
103 Ft/db

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Bella Baby Happy pelenka Big Pack 6 Junior Extra (16+ kg) 54 db

16 kg súly feletti, erős, masszív alkatú totyogóknak a bilireszoktatás időszakára ajánlott pelenkaméret. A bilihasználat előtt általában ez az utolsó pelenkaméret – a többszörösen visszazárható tépőzárak a bilire szoktatás időszakában nagyon előnyösek.

Ahogy a kisbabák nőnek, fejlődnek, kezdenek már minden irányba forogni, kúszni, mászni. Idővel felülnek, majd felállnak és önállóan járnak, felfedezik környezetüket. Ezen eltérő fejlődési szakaszokban a pelenkának a szárazság érzetét kell biztosítania számukra. Ezen felül meg kell adnia a kicsik maximális mozgás szabadságát is.

A pelenka rugalmas kialakítása, és az anatómiailag meghatározott abszorbens mag is segít abban, hogy a pelenka a lehető legkényelmesebb legyen, jól illeszkedjen, és ne is korlátozza a babát a mozgásban. A pelenka belső fedőrétege amellett, hogy egyenletesen eloszlatja a nedvességet a pelenka teljes hosszában, egyúttal el is szigeteli a nedvességtől a baba bőrét.

Ezt tudja a 360° Comfort System fejlesztésünk.

A pelenka Air-Flow technológiájú légáteresztő külső borítása biztosítja, hogy a baba bőre folyamatosan szellőzzön, ami megvédi bőrét a pelenkakiütéstől, és csökkenti az irritáció lehetőségét.

A Quick Dry speciális szövésű fedőréteg felgyorsítja a nedvességeloszlást a pelenka teljes hosszában, ami biztosítja a maximálisan száraz érzetet.

A Flexi Fit kialakítás, a magas derékrész és a széles tépőzárak nagymértékben rugalmasak, ami kivételes mozgásszabadságot ad a babának.

Anatómialag meghatározott abszorbens mag a tökéletes  nedvességelosztásért valamint segít abban is, hogy a pelenka a lehető legjobban illeszkedjen a baba ágyékrészén.

Vásárlói vélemények

Reviews

0 az 5 csillagból

5 csillag - 0 %
4 csillag - 0 %
3 csillag - 0 %
2 csillag - 0 %
1 csillag - 0 %

Vélemény írása

BEBANestléMilumilMunchkinUniverKecskemétiMilupaMAMHipp4momsPumpkin Organics bébiételek