Moltex Pure & Nature Nadrágpelenka 1 NewBorn (2-4 kg) 4x 22 db (88 db)

%

A Moltex pelenka készítése során kiemelt figyelmet szenteltek az összes tényezőre melyek a a babák érzékeny bőrével kapcsolatosan kiemelten fontosak.

 • Fenntarthatóság, ökológia, szakértelem
 • Klór, latex és illatanyag- mentes pelenka
 • Kiváló minőség, tökéletesen száraz
 • Németoszágban gyártott
0 out of 5 0 vásárló értékelése alapján
(0 értékelés)
7 160 Ft5 990 Ft
68 Ft/db

Elfogyott

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Moltex Pure & Nature Nadrágpelenka 1 NewBorn (2-4 kg) 4x 22 db (88 db)

A Moltex Pure & Nature újszülött pelenka 100% megújuló energia felhasználásával készül, növényi alapú puha belső réteggel, mely 100% -ban vegyi anyagoktól mentes, így biztosítva, hogy biztonságos, hatékony és gyengéd legyen a csecsemők bőréhez. Mindezek mellett teljes mértékben környezetbarát is.

 • 100%-ban növényi alapanyagokból:
  Szuper puha belső kizárólag fenntartható forrásokból származó  növényi összetevőkből
 • Gyengéd a bőrhöz:
  A természetes összetevőknek köszönhetően a mindenféle illatanyagtól, latextől és klórtól mentes pelenkabelső gyengéd az érzékeny bababőrhöz
 • Kívül belül puhaság
  A pelenka készítésénél szuper puha organikus pamutot használtak, mely a pelenkát rendkívül puhává teszi.
 • Puha és friss popsi
  A továbbfejlesztett 20%-al vékonyabb nedvességelszívó magnak és a lélegző természetes anyagoknak köszönhetően a kicsi bőre mindig száraz és üde maradhat.

A Moltex Pure & Nature pelenkák a következő nemzetközi tanusítványokkal rendelkeznek:

 • Ecolabel:
  Ez a címke garantálja a fogyasztóknak a termék kiváló környezeti tulajdonságait és a magas minőségét. Ez a jel valamennyi textíliára, anyagra, fonalra és szálra alkalmazható, ha megfelelnek az EU által támasztott követelményeknek, és felhasználásuk a környezeti behatásokat a minimális szinten tartja. Mi most ezt biztosítjuk Neked, így a szigorú ellenőrzési környezet miatt, ezt biztosra veheted. Az EU Ecolabel-t elnyerő termékeknek olyan környezetvédelmi elvárásoknak kell megfelelniük, melyek a termék életciklusának minden szakaszát felölelik. A piac hasonló termékeihez képest ez alacsonyabb környezetterhelést, azaz alacsonyabb levegő- és vízszennyezést, csökkentett áramfelhasználást és megnövekedett hulladék-újrahasznosítást jelent.
 • FSC:
  Az Forest Stewardship Council felelős erdőgazdálkodást igazoló tanúsítványrendszer. A minősítés szavatolja, hogy az erdőgazdaságok, faipari üzemek, bútorgyárak betartják a szervezet szabványait és előírásait, s az általuk forgalmazott termékek megfelelnek a környezettudatos és társadalmilag felelős termelés, gyártás feltételeinek. A termék tartalmaz FSC tanúsított erdőgazdálkodásból származó alapanyagot, újrahasznosított anyagot, vagy más ellenőrzött forrásból származó összetevőt.
 • Bio alapanyagú csomagolás:
  A Moltex pelenkák csomagolása bioalapú, az OK BIOBASED által tanúsított műanyagból készülnek. Az OK BIOBASED egy független tanúsítási rendszer a TÜV AUSTRIA gondozásában. A tesztek alapján a társaság meghatározza, hogy a termék milyen százalékban tartalmaz teljes mértékben újrahasznosítható nyersanyagot. A Moltex 2 csillaga a 40-60%-ban tartalmaz bio alapanyagot.
 • Cotton enhanced
  A  cotton enhanced™ bélyeg arra hívja fel a figyelmet, hogy a termék organikus pamutot tartalmaz a külső borításban. A belső bőrrel érintkező réteg pedig 100%-ban újrahasznosítható, növényi eredetű összetevőkből áll (cukornád, kukorica).
 • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  A STANDARD 100 by OEKO-TEX® az egyike a világ legismertebb tanúsítványainak, amely bizonyítja, hogy a termék vizsgálva volt a káros összetevőkre. A tesztekben számos szabályozott és nem szabályozott összetevőt vizsgálnak. A legtöbb esetben az engedélyezett mennyiségek sokkal szigorúbbak, mint az általános nemzetközi követelményrendszerben.
  A babák speciális törődést igényelnek, így az OEKO-TEX® a legszigorúbb feltételeket éppen itt fogalmazza meg.
 • Allergy Certified:
  Az AllergyCertified egy nemzetközi címke, amely garantálja az allergia kialakulás lehetőségének minimális szinten való tartását. A toxikológus alapos értékelést végez a termékben jelen lévő összes összetevőn. Minden olyan összetevő, amely allergénként vagy rákkeltő anyagként ismert, vagy endokrin – romboló hatása bizonyított kizárásra kerül a felhasználás alól.
 • Dermatest 5*
  A termékek, melyek az 5 csillagos bélyeggel rendelkeznek a független DERMATEST intézmény által teszteltek. Ez a lehető legmagasabb bizonyosság, hogy a termékek nem okoznak irritációt, illetve allergiás tüneteket se rövid, se pedig hosszú távon.

Vásárlói vélemények

0 az 5 csillagból
0 az 5 csillagból
5 csillag - 0 %
4 csillag - 0 %
3 csillag - 0 %
2 csillag - 0 %
1 csillag - 0 %

Vélemény írása

BEBANestléMilumilMunchkinUniverMilupaMAMHipp4momsHuggies pelenkak es torlokendok