Libero Up & Go 6 Bugyipelenka (13-20 kg) 2x 36 db (72 db)

%

A 13–20 kg súlyú babáknak készült 6-os méretű Libero Up & Go bugyipelenka megbízható és egyben rugalmas illeszkedést biztosít – bármilyen mozgékony is a babád. Nagy nedvszívó képességének köszönhetően – amely által a bőr éjjel-nappal puha és száraz marad – a bugyipelenka tökéletesen kényelmes és biztonságos védelmet nyújt.

  • Egy pillanat alatt fel- és levehető
  • Maximális mozgásszabadságot biztosít
  • Rugalmasan illeszkedő comb és derékgumírozás
  • Olyan kényelmes, mint egy kisnadrág
  • Szuper nedvszívóképesség

 

7 980 Ft7 190 Ft
99 Ft/db

28 készleten

+-

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére. Budapesten akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Leírás

Libero Up &  Go 6 Bugyipelenka (13-20 kg) 2x 36 db (72 db)

Rugalmas, nagy nedvszívó képességű bugyipelenka

Puha, anyagában elasztikus derékrész
A bugyipelenka derékrésze anyagában elasztikus. Puha és rugalmas, mely nem nyomja a baba pocakját és mindig jól illeszkedik.

Nedvszívó mag
A légáteresztő anyagoknak és a nedvszívó magnak köszönhetően a baba bőre puha és száraz marad. A Libero Up & Go bugyipelenka rendkívül megbízható védelmet nyújt a pelenkacserék között.

Szuperpuha, szivárgás elleni védőgátak
A  Libero Up & Go bugyipelenkák megbízható védőgátakkal védőgátjai biztonságos védelmet nyújtanak megakadályozva a szivárgást.

Bőrgyógyászatilag tesztelt
A szuperpuha, rugalmas Libero Up & Go bugyipelenkákat a tipegő gyermekek igényeire szabtuk. A valódi gondoskodás érdekében a pelenkákat bőrgyógyászatilag teszteltük.

Nem tartalmaz testápolót
Az Up & Go bugyipelenkák nem tartalmaznak testápolót. A Libero azt szeretné, hogy te dönts arról, milyen termék ápolja a legjobban babád bőrét – legyen az testápoló, krém, kenőcs vagy olaj.

Combgumírozás
A Libero Up & Go bugyipelenka minden pillanatban jól illeszkedik. A rugalmas, körkörös combgumírozás követi a baba combjának alakját, így biztosítja, hogy a pelenka éjjel és nappal egyaránt kényelmes maradjon.

Puha belső anyagok
A bugyipelenka tökéletesen rásimul a gyermek érzékeny bőrére. A 6-os méretű Libero Up & Go bugyipelenka belső kialakítása biztosítja a mozgás teljes szabadságát.

Légáteresztő anyagok
A Libero Up & Go bugyipelenka légáteresztő anyagokból készül. Ennek köszönhetően a baba bőre mindenkor puha, sima és száraz marad.

Könnyű kicserélni
Olyan könnyű fel- és levenni, mint egy kisnadrágot! A Libero Up & Go bugyipelenkával a pelenkacsere egyszerűvé válik– neked és babádnak egyaránt. Csak szét kell szakítani az oldalánál, azután kis csomagba összecsavarni és a ragasztószalaggal lezárva higiénikusan lehet eltávolítani a tartalmával együtt. Tökéletes megoldás arra az esetre, ha a baba már unja a pelenkázót.

Szívügyünk a környezet
A Libero bugyipelenkái szintén megkapták a hivatalos Nordic Ecolabel környezetvédelmi tanúsítványt. A Libero Up&Go bugyipelenkák FSC-tanúsítvánnyal is rendelkeznek, amely igazolja, hogy támogatják a felelős erdőgazdálkodást. A cél, hogy minél inkább csökkentsék a környezetterhelést, így gondosan ügyelnek szállítóik megfelelő kiválasztására, a környezetbarát gyártási folyamatokra és a felhasznált anyagokra. Így tehát bármelyik Libero terméket is választod, biztos lehetsz benne, hogy környezetünkre is tekintettel vagy.

BEBANestléMilumilMunchkinTöpferUniverMilupaMAMElla's Kitchen4momsHuggies pelenkak es torlokendok