Huggies Pants Bugyipelenka 6 (15-25 kg) 30 db

%
  • Dry Touch réteg
  • Nedvességelszívó mikrokapszulák
  • 360°-ban rugalmas derékrész
  • Tökéletesen illeszkedő comb körüli kialakítás
  • Könnyű pelenkacsere
  • Divatos

6-os méret 15 és 25 kg súly közötti babák részére

3 990 Ft3 690 Ft
123 Ft/db
+-

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére. Budapesten akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Leírás

Huggies Pants Bugyipelenka 6 (15-25 kg) 30 db

Ha alternatívát kerestek a hagyományos nadrágpelenka mellé vagy helyett, a Huggies Pants Bugyipelenka 6 biztosan remek választás lesz számotokra. Az új Huggies Pants pelenkák Dry Touch rétege pillanatok alatt felszívja a nedvességet így tartva babád popsiját szárazon napközben de akár az egész éjszaka folyamán. A rugalmas derékrésznek és a combocskákat körülölelő lágy de ugyanakkor rugalmas kialakításnak köszönhetően mindig megfelelően illeszkedik ezáltal nyújtva tökéletes védelmet minden helyzetben. A puha nedvességelszívó kapszuláknak köszönhetően babád bőre mindig száraz és üde marad. 

A pelenkán nedvességjelző csík is található mely jelzi ha elérkezett a pelenkacsere ideje. Ilyenkor könnyedén az oldalán feltépve pillanatok alatt le is veheted gyermekedről. Az új pelus felvétele is ugyanilyen egyszerű. Csak bedugod a lábait és felhúzod mint egy normál bugyit és már folytatódhat is a mókázás. Ráadásul a Huggies bugyipelenkák divatosak és úgy öltöztetnek mint a normál fehérneműk.

15-től 25 kg-os súlyú gyermekeknek

 

További információk

Tömeg 1.6 kg
BEBANestléMilumilMunchkinUniverMilupaMAMElla's Kitchen4momsHuggies pelenkak es torlokendok