Libero Touch Pants 5 Bugyipelenka (10-14 kg) 128 db

-25%
5 out of 5 based on 3 customer ratings
(3 értékelés)

A Libero legpuhább és legjobb bugyipelenkája!

 • Légáteresztő anyag az érzékeny bőr védelméért
 • Rugalmas derékgumírozás a biztos és kényelmes illeszkedésért
 • Szuperpuha védőgátak a garantált szivárgásmentességért
 • Nedvességjelző csík, hogy tudd, mikor jött el a csere ideje
 • Szoros, mégis puha illeszkedést biztosít a gyermek egyéni méretére.
5 899 Ft 4 999 Ft
128 db bugyipelenka

15 készleten

-
+
23 596 Ft17 690 Ft
138 Ft/db

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Libero Touch Pants 5 bugyipelenka (10-14 kg) 128 db

Vedd körül babádat rendkívüli puhasággal! A Libero Touch Pants a Libero legpuhább és legjobb bugyipelenkája. Szoros, mégis puha illeszkedést biztosít a gyermek egyéni méretére. A szuper nedvszívó magnak és hatékony szivárgás elleni védőgátaknak köszönhetően megbízható védelmet nyújt. A finoman illeszkedő, rugalmas oldal- és derékgumírozás szabaddá teszi a mozgást, az intelligens nedvességjelző csík pedig megmutatja, mikor jött el a pelenkacsere ideje.

 • Szivárgás elleni kettős védőgátak
  A szuperpuha Libero Touch pelenkák minden esetben kettős szivárgás elleni védelemmel rendelkeznek. Biztonságosan, puhán körülfogják a baba combját, hogy éjjel és nappal egyaránt megakadályozzák a szivárgást.
 • Óvjuk a környezetet, minden pillanatban
  A Libero Touch nadrágpelenkák rendelkeznek a Nordic Ecolabel tanúsítvánnyal és az FSC-tanúsítványt is elnyerték, igazolva a fenntartható társadalom érdekében tett erőfeszítéseinket.
 • Tesztelt anyagok a gyermek érdekében
  A gyártási folyamat során kiemelt szerepet szánunk a biztonságnak, pelenkáinkat bőrgyógyászati tesztekkel ellenőrizzük, hogy a lehető legtermészetesebb és gyengédebb legyen. A Touch pelenkát úgy alkottuk meg, hogy maximális védelmet nyújtson a kicsik finom, érzékeny bőrének.
 • Testápolót nem tartalmazó pelenka
  Minden kisbabának mások az igényei. A Libero Touch nadrágpelenkák ezért nem tartalmaznak testápolót. Ismerd meg a babád bőrét, tapasztald ki, mire van szüksége ahhoz, hogy sima és puha maradhasson.
 • Szuper nedvszívómag
 • A Libero Touch nadrágpelenkák megbízható védelmet nyújtanak a kicsiknek. A pelenkák nedvszívó magja szárazon és puhán tartja az érzékeny bőrt a pelenkacserék között.
 • Kényelmes csatornák
  A rugalmas csatornák illeszkednek a baba testének alakjához. A Libero Touch 1-es és 2-es méretű pelenkáin csatornákat alakítottunk ki, hogy a pelenka jobban a helyén maradjon, és így megbízható védelmet nyújtson.
 • Rugalmas derékgumírozás
  A finoman illeszkedő, rugalmas oldal- és derékgumírozás szabaddá teszi a mozgást.
 • 360° ProSkin Technológia
  A Libero Touch pelenkák az egyedülálló 360° ProSkin technológia révén olyanok, mintha pontosan a te babádra lettek volna tervezve. Olyan kényelmesen illeszkednek, hogy el sem lehet mondani – ki kell próbálni!
 • Okos kialakítás
  A Libero Touch nadrágpelenkák mintázata és színvilága egyszerre szép és funkcionális. A pelenka elején és hátulján egyaránt megtalálható jelölések segítenek a helyes rögzítésben. A visszafogott színeket úgy választottuk ki, hogy a világos ruhákon se látszódjanak át.
 • Légáteresztő anyag
  A Libero Touch új, szuperpuha anyagának tapintása a legfinomabb pamutra emlékeztet. A nadrágpelenkák légáteresztő anyagokból készültek, hogy megőrizzék gyermeked bőrének puhaságát.

A Libero célja, hogy minél inkább csökkentsék a környezetterhelést, így gondosan ügyelnek szállítóik megfelelő kiválasztására, a környezetbarát gyártási folyamatokra és a felhasznált anyagokra. Így tehát bármelyik Libero terméket is választod, biztos lehetsz benne, hogy környezetünkre is tekintettel vagy.

Vásárlói vélemények

5 az 5 csillagból
3 reviews
4 csillag - 0 %
3 csillag - 0 %
2 csillag - 0 %
1 csillag - 0 %

3 reviews for Libero Touch Pants 5 Bugyipelenka (10-14 kg) 128 db

Vélemény írása

BEBANestléMilumilMunchkinUniverKecskemétiMilupaMAMHipp4momsPumpkin Organics bébiételek