Bella Happy Pants Bugyipelenka 5-ös méret (11-18 kg) 4x 40 db (160 db) – Havi csomag

-13%CsomagajánlatÚjdonság
0 out of 5 based on 0 customer ratings
(0 értékelés)
  • gyors le- és felvétel
  • kényelmes mint egy alsónemű
  • gyors száraz érzet
  • légáteresztő
160 db bugyipelenka

2 készleten

-
+
22 396 Ft19 490 Ft
121 Ft/db

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Bella Happy Pants Bugyipelenka 5-ös méret (11-18 kg)

A Bella Happy Pants bugyipelenka fő termékjellemzője a Quick & Easy System megoldás, ami meglehetősen egyszerűvé teszi a pelenka cseréjét, mindössze csak egy percet vesz igénybe, garantálva a játékhoz való nagyon gyors visszatérést. A Happy Pants az első lépés ahhoz, hogy megismertessük a gyermeket az alsóneművel.

Mert oly’izgő-mozgó vagy
A baba egyre többet tud a világról, és egyre függetlenebbé válik. Leginkább a játék, a körülötte lévő világ felfedezése érdekli. A kicsi mobil és nagyon aktív ebben a fejlődési szakaszban, gyakran türelmetlen is.

Easy On Easy Off
A bugyipelenka fel- és levétele hihetetlen gyors és egyszerű. A feltéphető oldalaknak köszönhetõen a pelenka akár anélkül is cserélhető, hogy a gyermek közben felhagyjon azzal a tevékenységgel, ami épp leköti figyelmét.

Akárcsak egy alsónemű
Mind a termék kialakításának, mind a színes nyomatnak köszönhetően a Happy Pants bugyipelenka úgy néz ki és olyan kényelmes is, akárcsak egy alsónemű. Nem akadályozza a gyermek mozgását, és nem dörzsöli a kicsi finom bőrét.

Quick Dry – Gyors száraz érzet
A speciális nem szőtt felület megkönnyíti a felvett nedvesség gyors és egyenletes eloszlását az abszorbens rétegben.

Air Flow Technology – Légáteresztő kivitel
Az átlélegző anyagok használatával a a pelenkakiütés megelőzhető, és a bőrirritáció megjelenésének kockázata is minimalizálható.

Vásárlói vélemények

Reviews

0 az 5 csillagból

5 csillag - 0 %
4 csillag - 0 %
3 csillag - 0 %
2 csillag - 0 %
1 csillag - 0 %

Vélemény írása

BEBANestléMilumilMunchkinUniverKecskemétiMilupaMAMHipp4momsPumpkin Organics bébiételek