Lamaze Freddie a szentjánosbogár készségfejlesztő bébijáték 6 hó+

-31%
0 out of 5 based on 0 customer ratings
(0 értékelés)

Freddie egy szentjánosbogár, aki megannyi érdekes színnel és textíliával nyűgözi le a babát és köti le a figyelmét. Szárnyain tükör, sípoló és megannyi érdekesség rejtőzik. Kiságyra, autóba, hordozóra tehető.

Elfogyott

6 990 Ft4 790 Ft

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Lamaze Freddie a Szentjánosbogár készségfejlesztő bébijáték 6 hó+

Freddie, a puha és bársonyos szentjánosbogár számos készségfejlesztő funkcióval van ellátva, amely kezdettől fogva leköti kisbabája figyelmét, és az összes érzékére hatást gyakorol. A pillangón található egy apró tükör, egy katicabogaras rágóka, sípoló játék, zörgő szárnyak és csattogó gyűrűk. Az élénk színek sokasága, illetve a fekete és fehér színű minták közötti erős kontraszt segít gyermekének az érintés és a látás érzékének fejlesztésében. A gyermekek egész kicsi koruk óta vonzódnak a jellegzetes szentjánosbogár alakhoz, amely megragadja figyelmüket, és segít koncentrációjuk fejlesztésében. Freddie, a szentjánosbogár egyszerűen kapcsolható játszószőnyegekre, pelenkázókra, illetve babakocsikra is, hogy útközben sem maradjon el a móka!

Vásárlói vélemények

Reviews

0 az 5 csillagból

5 csillag - 0 %
4 csillag - 0 %
3 csillag - 0 %
2 csillag - 0 %
1 csillag - 0 %

Vélemény írása

BEBANestléMilumilMunchkinUniverKecskemétiMilupaMAMHipp4momsPumpkin Organics bébiételek