Mega Bloks Virágtündér varázslatos házikó 12 hó+ (GKX80)

0 out of 5 0 vásárló értékelése alapján
(0 értékelés)
  • Összesen 38 db építőelemet tartalmaz
  • 1 db virágtündér figura, 1 db unikornis, 1 db csúszda
  • Élénk színekkel készült építőelemek
  • Remekül fejleszti a kézügyességet
  • Végtelen kombinálási lehetőség
7 499 Ft

Elfogyott

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Mega Bloks Virágtündér varázslatos házikó 12 hó+ (GKX80) – 38 db építőelem

Látványos csúszdával kiegészített, mesebeli Virágtündér házikót építhetnek fel a gyerekek ezzel a Mega Bloks készlettel, melynek színpompás elemei azonnal játékra csábítják a legkisebbeket is. A varázslatos házikón megpörgethetik a gyerekek a lila virágot, vagy akár lecsúsztathatják a csúszdán a virágtündért, hogy a lent várakozó unikornisa hátára ülhessen! A Mega Bloks játékszettel remek kalandok várnak a kicsikre, miközben kézügyességüket is fejlesztik.

Mega Bloks játékok

A Fisher-Price család legújabb tagjai, a Mega Bloks építőjátékok!  A termékcsalád játékai kifejezetten az 1 évesnél idősebb kicsik számára készültek: a kockákat az apró kezekkel is könnyű megfogni, egymásra helyezni, majd szétszedni. A Mega Bloks játékok segítségével az apróságok megismerkedhetnek az építés örömével, és minden alkalommal valami újat alkothatnak.

A gyermekek már egészen pici koruktól kezdve felfedeznek, tanulnak. Kiskorukban a tanulás legfontosabb forrása a megismerés és a játék. A gyermekek tanulmányozzák környezetüket, érzékszerveik segítségével feltérképezik az őket körülvevő dolgokat. Ez az ismerkedés teljesen természetes folyamat, de az sem probléma, ha a szülők kicsit rásegítenek erre!

A Mega Bloks különleges termékei a játékos tanulást és felfedezést segítik elő.

 

Vásárlói vélemények

0 az 5 csillagból
0 az 5 csillagból
5 csillag - 0 %
4 csillag - 0 %
3 csillag - 0 %
2 csillag - 0 %
1 csillag - 0 %

Vélemény írása

BEBANestléMilumilMunchkinUniverMilupaMAMHipp4momsHuggies pelenkak es torlokendok