Mega Bloks Virágtündér repülő suli játékszett 12 hó+ (GKX77)

0 out of 5 0 vásárló értékelése alapján
(0 értékelés)
  • 12 db játékelem
  • 1 db virágtündér figura
  • Élénk színekkel készült építőelemek
  • Remekül fejleszti a kézügyességet
  • Mega Bloks virágtündér szett

3 990 Ft

Elfogyott

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Mega Bloks Virágtündér repülő suli játékszett 12 hó+ (GKX77)

A Mega Bloks mindig tartogat meglepetéseket számunka, akárcsak most, hiszen egy különleges varázslatos szettet hozott el a kis tündér rajongóknak! A szettben egy tündérek számára fenntartott iskola található meg, ahol elsajátíthatják a repülés művészetét. A szettben egy csodaszép, hatalmas virág található, melynek tetejére felszállhatnak a tündérek, illetve egy csodaszép díszes kapu is a szett része.

Mega Bloks játékok

A Fisher-Price család legújabb tagjai, a Mega Bloks építőjátékok!  A termékcsalád játékai kifejezetten az 1 évesnél idősebb kicsik számára készültek: a kockákat az apró kezekkel is könnyű megfogni, egymásra helyezni, majd szétszedni. A Mega Bloks játékok segítségével az apróságok megismerkedhetnek az építés örömével, és minden alkalommal valami újat alkothatnak.

A gyermekek már egészen pici koruktól kezdve felfedeznek, tanulnak. Kiskorukban a tanulás legfontosabb forrása a megismerés és a játék. A gyermekek tanulmányozzák környezetüket, érzékszerveik segítségével feltérképezik az őket körülvevő dolgokat. Ez az ismerkedés teljesen természetes folyamat, de az sem probléma, ha a szülők kicsit rásegítenek erre!

A Mega Bloks különleges termékei a játékos tanulást és felfedezést segítik elő.

 

Vásárlói vélemények

0 az 5 csillagból
0 az 5 csillagból
5 csillag - 0 %
4 csillag - 0 %
3 csillag - 0 %
2 csillag - 0 %
1 csillag - 0 %

Vélemény írása

BEBANestléMilumilMunchkinUniverMilupaMAMHipp4momsHuggies pelenkak es torlokendok