Mega Bloks Virágtündér jármű 12 hó+ (GKX81) pink

0 out of 5 0 vásárló értékelése alapján
(0 értékelés)

Kísérd el a virágtündért kalandjaira, tedd az autójába és indulhat a felfedezés!

  • Mega Bloks virágtündér jármű
  • pink tündér figurával
  • kiváló minőség
  • 1 éves kortól
2 299 Ft

Elfogyott

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Mega Bloks Virágtündér jármű 12 hó+ (GKX81) pink

Egy különleges tündéri szettel lepheted meg gyermeked, melyben egy kedves kis virágtündér kíséri útjára a kicsit csinos kis járművével. A jármű nagyon aranyos megjelenést kapott, ami tökéletesen passzal tulajdonosához, aki egy szárnyakkal rendelkező virágtündér. A figura és az autó is kiváló minőség anyagokból készült és tökéletesen kompatibilisek a Mega Bloks szettjeivel.

Mega Bloks játékok

A Fisher-Price család legújabb tagjai, a Mega Bloks építőjátékok!  A termékcsalád játékai kifejezetten az 1 évesnél idősebb kicsik számára készültek: a kockákat az apró kezekkel is könnyű megfogni, egymásra helyezni, majd szétszedni. A Mega Bloks játékok segítségével az apróságok megismerkedhetnek az építés örömével, és minden alkalommal valami újat alkothatnak.

A gyermekek már egészen pici koruktól kezdve felfedeznek, tanulnak. Kiskorukban a tanulás legfontosabb forrása a megismerés és a játék. A gyermekek tanulmányozzák környezetüket, érzékszerveik segítségével feltérképezik az őket körülvevő dolgokat. Ez az ismerkedés teljesen természetes folyamat, de az sem probléma, ha a szülők kicsit rásegítenek erre!

A Mega Bloks különleges termékei a játékos tanulást és felfedezést segítik elő.

 

Vásárlói vélemények

0 az 5 csillagból
0 az 5 csillagból
5 csillag - 0 %
4 csillag - 0 %
3 csillag - 0 %
2 csillag - 0 %
1 csillag - 0 %

Vélemény írása

BEBANestléMilumilMunchkinUniverMilupaMAMHipp4momsHuggies pelenkak es torlokendok