Mega Bloks Kutyus építőszett 25 db-os (GCT46)

%
  • 25 db színes építőelem
  • Praktikus, mókás állatos vödörben
  • Könnyen összeilleszthető
  • Variálható a többi Mega Bloks építőjátékkal
  • Fejleszti a motorikus készségeket

Ajánlott: 1 éves kortól

4 790 Ft4 290 Ft

5 készleten

+-

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére. Budapesten akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Leírás

Mega Bloks Kutyus építőszett 25 db-os (GCT46)
1 éves kortól

Most egy barátságos panda is csatlakozik az építéshez, amihez a legjobb választás a Mega Bloks klasszikus építőjátékai. Ebben a praktikus műanyag dobozban 25 darab vidám, színes építőelem található, ráadásul a doboznak köszönhetően biztosak lehetünk abban, hogy kevésbé vesszenek el a darabok. A Mega Bloks építőelemei kifejezetten a kisgyerekeknek lett kitalálva, emiatt olyan nagyméretű alkotóelemeket tartalmaznak, amelyeket a gyerekek képtelenek lenyelni, és a méretüknek köszönhetően a kicsik könnyen meg tudják fogni, valamint az összeillesztésük sem okoz gondot.

Mega Bloks játékok

A Fisher-Price család legújabb tagjai, a Mega Bloks építőjátékok!  A termékcsalád játékai kifejezetten az 1 évesnél idősebb kicsik számára készültek: a kockákat az apró kezekkel is könnyű megfogni, egymásra helyezni, majd szétszedni. A Mega Bloks játékok segítségével az apróságok megismerkedhetnek az építés örömével, és minden alkalommal valami újat alkothatnak.

A gyermekek már egészen pici koruktól kezdve felfedeznek, tanulnak. Kiskorukban a tanulás legfontosabb forrása a megismerés és a játék. A gyermekek tanulmányozzák környezetüket, érzékszerveik segítségével feltérképezik az őket körülvevő dolgokat. Ez az ismerkedés teljesen természetes folyamat, de az sem probléma, ha a szülők kicsit rásegítenek erre!

A Mega Bloks különleges termékei a játékos tanulást és felfedezést segítik elő.