Mega Bloks Kukucskockák vidámpark 12 hó+ (GKX70)

0 out of 5 0 vásárló értékelése alapján
(0 értékelés)

Vidámparki kalandra invitálja a kukucs kilövő pajtásokat a Mega Bloks! Gyere és építsd fel a kukucs vidámparkot, lődd ki és csúszdázz a kukucs pajtásokkal!

Elfogyott

7 599 Ft

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Mega Bloks Kukucskockák vidámpark 12 hó+ (GKX70)
35 db játékelemmel

A Megabloks gurítható kukucs állatkái és építőelemei a legkisebbeknek okoznak most vidám és önfeledt játékot. A vidámparkban a gurítható cica és kutyus kergetőznek de számos játéklehetőséget kínál a megszokott Megabloks minőség. A szett 35 építőelemet tartalmaz és 1 éves kortól ajánlott.

Az egészen pici gyerekek is átélhetik az építés örömét a Mega Bloks építőjátékokkal, amelynek nagyobb elemei a kicsiknek is lehetőséget teremt a játékra, egyszerű összeszerelhetősége pedig a későbbi, bonyolultabb építős játékok megismerése előtt nyújt segítséget.

Mega Bloks játékok

A Fisher-Price család legújabb tagjai, a Mega Bloks építőjátékok!  A termékcsalád játékai kifejezetten az 1 évesnél idősebb kicsik számára készültek: a kockákat az apró kezekkel is könnyű megfogni, egymásra helyezni, majd szétszedni. A Mega Bloks játékok segítségével az apróságok megismerkedhetnek az építés örömével, és minden alkalommal valami újat alkothatnak.

A gyermekek már egészen pici koruktól kezdve felfedeznek, tanulnak. Kiskorukban a tanulás legfontosabb forrása a megismerés és a játék. A gyermekek tanulmányozzák környezetüket, érzékszerveik segítségével feltérképezik az őket körülvevő dolgokat. Ez az ismerkedés teljesen természetes folyamat, de az sem probléma, ha a szülők kicsit rásegítenek erre!

A Mega Bloks különleges termékei a játékos tanulást és felfedezést segítik elő.

 

Vásárlói vélemények

0 az 5 csillagból
0 az 5 csillagból
5 csillag - 0 %
4 csillag - 0 %
3 csillag - 0 %
2 csillag - 0 %
1 csillag - 0 %

Vélemény írása

BEBANestléMilumilMunchkinUniverMilupaMAMHipp4momsHuggies pelenkak es torlokendok