Mega Bloks ABC Vonat 12 hó+ (DXH35)

%
  • Gyermekbarát kialakítás a kis kezek számára
  • Könnyedén összeilleszthető és szétszedhető elemek
  • Élénk, vidám színek a vizuális fejlődésért
  • Összesen 60 db építőelem

1 és 5 éves kor között ideális

5 999 Ft4 999 Ft

Elfogyott

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Mega Bloks ABC Vonat 12 hó+ (DXH35) 

A Mega Bloks ABC vonat egészen biztos tetszeni fog a legkisebbeknek is, hiszen a megépítheted a saját kis vonatodat mozdonnyal és vagonokkal a mókás Mega Bloks építőelemekből!  Az ABC Betűvonat készlet különlegessége, hogy a színes elemeken különböző betűk láthatóak dekorációként, így a gyerekek a betűkkel is megismerkedhetnek játék közben.

  • Ideális 1-től 5 éves korig
  • 60 db építőelem
Mega Bloks játékok

A Fisher-Price család legújabb tagjai, a Mega Bloks építőjátékok!  A termékcsalád játékai kifejezetten az 1 évesnél idősebb kicsik számára készültek: a kockákat az apró kezekkel is könnyű megfogni, egymásra helyezni, majd szétszedni. A Mega Bloks játékok segítségével az apróságok megismerkedhetnek az építés örömével, és minden alkalommal valami újat alkothatnak.

A gyermekek már egészen pici koruktól kezdve felfedeznek, tanulnak. Kiskorukban a tanulás legfontosabb forrása a megismerés és a játék. A gyermekek tanulmányozzák környezetüket, érzékszerveik segítségével feltérképezik az őket körülvevő dolgokat. Ez az ismerkedés teljesen természetes folyamat, de az sem probléma, ha a szülők kicsit rásegítenek erre!

A Mega Bloks különleges termékei a játékos tanulást és felfedezést segítik elő.

 

BEBANestléMilumilMunchkinUniverMilupaMAMElla's Kitchen4momsHuggies pelenkak es torlokendok